Lars Olsson

Lars Olsson

Utbildare, föreläsare och inspiratör

Arbetsglädje och motivation ger resultat

Lars Olsson sprider kunskap kring vad det är som driver och motiverar oss människor. Han hjälper dig att utveckla din verksamhet genom att coacha dig och dina medarbetar i ditt ledarskap och i kundbemötandet. Han talar om affärsmannaskap, grupputveckling, arbetsglädje, motivation och kundbemötande. Detta med en alldeles särskild inramning av humor, anekdoter och konkreta råd.

Tidigt i sitt eget ledarskap såg Lars den tydliga kopplingen mellan arbetsglädje och resultat, enkelt uttryckt, när medarbetare mådde bättre och kände mening presterade de bättre. Detta tillsammans med kunskap kring individen och gruppen gör att när Lars får arbeta med grupper och individer i olika organisationer, får de många praktiska verktyg att använda för att lyftas och att utvecklas. Han uttrycker sig med en personlig värme och med en medmänsklighet som går på djupet tillsammans med en fräsch inramning av Lars närvaro, energi och humor.

Lars har under många år arbetat med försäljning och marknadsföring i en mängd olika organisationer stora som små, detta både som säljare och företagsledare. Han har över 25 års erfarenhet som konsult, inspiratör, förläsare och utbildare. Lars har ett otroligt brinnande intresse för vad det är som styr, driver och motiverar människor samt för att få människor utvecklas genom att Alla vi möter skall Må och prestera bättre i nämnd ordning.

Emotionell intelligens och kompetens är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas i arbetet, både för individen och för organisationen. Individer som trivs och mår bra och verkar i en utvecklande organisation presterar bättre. Som ett verktyg och ett led i att få syn på våra olika förmågor använder Lars bland annat EQi 2.0 och är certifierad i Förändringens fyra rum, SDI (personlighetskartläggning) och Utvecklande Ledarskap.

Där Lars föreläser genom utbildning eller som inspiratör sätter han spår lång tid framöver.

Pressbilder

Lars Olsson

Lars Olsson

Utbildare

Försäljning

Försäljning

Psykologi

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2