Hem > Personligheter > Lars Olsson

Lars Olsson

Marknadsekonom med omfattande säljarerfarenhet

Tidigt i sitt ledarskap såg Lars den tydliga kopplingen mellan arbetsglädje och resultat. Enkelt uttryckt; när medarbetarna mådde bra så presterade de bättre.

Lars Olsson är marknadsekonom och har i flera år arbetat med försäljning samt marknadsföring i olika organisationer, både som säljare och ledare. Han har ett brinnande intresse för vad som driver och motiverar människor samt för att få människor att utvecklas genom att Alla vi möter skall Må och prestera bättre i nämnd ordning. De senaste 18 åren har han verkat som föreläsare och utbildare.

Lars är främst verksam inom ledarskap, affärsmannaskap, service- och kundbemötande, kundvård, förändringsarbete och värdegrundsarbete. Uppdragen spänner mellan kortare inspirationsföreläsningar till längre skräddarsydda utvecklingsprogram.

Lars har hjälpt många verksamheter att utvecklas inom sälj/service/affärsmannaskap och kundbemötande, ledarutveckling samt värdegrundsutveckling.

Genom åren har Lars Olsson utbildat personal på företag som IKEA, Volvo, Sandvik, Ford, Bilprovningen, Renault och Hertz.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta