Hem > Personligheter > Susanne Einhorn

Susanne Einhorn

Supernöjda kunder och lyckliga säljare

"Att släppa loss den inre energin är målet", det säger Susanne Einhorn, beteendevetaren som forskat i vad vi söker för slags service kunder vill ha i olika sammanhang.

Efter mer än tjugo års erfarenhet från handeln och servicebranschen arbetar hon med outtömlig energi med att förbättra och effektivisera servicen och säljandet i en mängd olika företag. Susanne föreläser bland annat om sälj, service, butiksförsäljning, merförsäljning, kommunikation och bemötande. Hennes föreläsningar och kurser är konkreta, handfasta och lättillgängliga för både säljare och chef.

Hon har bidragit till tydligt mätbara framgångar i företag som MQ, Guldfynd, IKEA, Blomsterlandet men även för tandläkare inom Folktandvården eller bilskollärare som velat utveckla rollen som säljande och serviceinriktade entreprenörer. Alla som jobbar med kundkontakt har något att hämta från Susannes föreläsningar.

Hennes kundpsykologi som omfattar 4 personlighetstyper gör det lättare att analysera och förstå de människor som vi dagligen möter i olika sammanhang. Förmågan att läsa andra ger extra styrka i det dynamiska samspelet som uppstår varje minut

Hösten 2011 gav hon ut boken "Supernöjda kunder och lyckliga säljare" som blivit en försäljningsframgång och som blivit en inspirationskälla att ösa ur för tusentals läsare. Hon är krönikör i tidningen Market.

"Under vår 12-månadersperiod med Susanne Einhorns säljträning etablerade vi ett mycket starkt kundfokus, ökade snittkvittot från 1,2 till 1,45 varor per kund och skapade en jämförbar försäljningsutveckling med + 17,7% samtidigt som HUI Blixtindex visade -0,9% för samma period" Thomas Levander, Boomerang

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta