Isidor Olsbjörk

Isidor Olsbjörk

Isidor har deltagit både radio- och TV-program såsom Morgonpasset i P3 och på P3

Isidor upptäckte magins fantastiska värld som 11-åring, intresset tog fart snabbt och 5 år senare, 2013, mottog han 1a priset i svenska mästerskapen i close-upmagi.

Isidor är en magiker från Göteborg som brinner för att underhålla. Magi och mycket humor med publikengagemang är huvudingredienserna när Isidor uppträder.

Magi som underhållning har egenskapen att sätta guldkant på de flesta sorters evenemang. Isidor erbjuder tre olika koncept som kan kombineras och anpassas för att passa ditt event som bäst:

Closeup-show:
Denna showen utspelar sig på nära håll och passar bäst inför mellan 5-50 åskådare. Ingen scen eller mikrofon krävs och magin sker på riktigt nära håll precis framför publikens ögon. Klassisk fingerfärdighets-magi med en nyskapande touch blandas med humor och publikens deltagande. Showens längd är 25-30 minuter men kan både förlängas och kortas ner.

Mingelmagi:
Isidor minglar runt bland sällskapen och visar magi med kort, mynt och andra mindre föremål precis framför näsan på gästerna. Detta koncept passar på mässor, under fördrinken, minglet osv.

Scenshow:
I en föreställning anpassad för scen och för upp till 400 personer i publiken bjuder Isidor på en fartfylld show med omöjliga mirakel och mycket humor. Även denna showen inkluderar publiken och passar perfekt på företagsfesten.

Pressbilder

Isidor Olsbjörk

Isidor Olsbjörk

Komiker

Underhållning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2