Hem > Personligheter > Sofia Rasmussen

Sofia Rasmussen

Talare, moderator och omvärldskonsult

Sofia Rasmussen är en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör. Hon föreläser om arbetslivstrender och framtidens arbetsmarknad, ledarskapet av unga, Employer Branding, den unga generationens värderingar och livsstilar och jämställdhet i arbetslivet.

Hon har en rapp och avspänd föreläsarstil som ofta lockar till skratt trots att föreläsningarna i huvudsak är kunskaps- och undersökningsdrivna. Hon har föreläst för företag och organisationer inom i princip alla branscher. Kontakta Talarforum för en skräddarsydd föreläsning efter dina behov och önskemål.

Sofia Rasmussen har med sina över 200 föreläsningar och moderatoruppdrag i bagaget skapat en unik talarstil som av kunderna beskrivits som professionell, vass, underhållande och tankeväckande.

Som moderator kombinerar hon djupet inom sina expertisområden: generations- och arbetslivsstudier; karriär; ledarskap och Employer Branding, med trend- och omvärldsanalytikerns bredd och generalistkunskaper. Hon vet att en riktigt lyckad konferens tarvar nära samarbete mellan moderator och uppdragsgivare, noggrann förberedelse, flexibilitet, lyhördhet och ett stort engagemang i temat. Tillsammans med kunden hjälper hon gärna till att sy ihop innehåll och upplägg till konferensen.

"Sofia föreläste på ett briljant och engagerat sätt. Jag hade gärna lyssnat en timme till." Sonja Johansson, Grant Thornton Sweden

"Vi anlitade Sofia Rasmussen för att tala för vårt nätverk K2 Executive Network. Temat var "Dagens unga medarbetare och ett arbetsliv i förändring". Sofia engagerade och utmanade publiken med sin kunskap och skarpa analys. Hon var briljant, pedagogisk och närvarande. Vi tog med oss många lärdomar från föreläsningen." Lazian Ibrahim, Ansvarig K2 Executive Network

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta