Hem > Personligheter > Joakim Jardenberg

Joakim Jardenberg

Rådgivare, affärsängel, bloggare Medieguru

Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier.

Redan 1994 internetifierade Joakim Jardenberg mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se, fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken "De byggde internet i Sverige". Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Joakim arbetar framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i fyra startups (tex Planeto och Videoplaza), håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle. Många kallar honom sociala medier-terapeut. Andra kallar Joakim för VD-viskare, då han är rådgivare till VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag.

På uppdrag av SKL arbetar han med tillsammans med ett gäng smartskallar, och sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet "Digitalisering för lärande och livskvalitet". Under två år var Joakim Sveriges enda Internetchef. han tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli.

Joakim har blivit utsedd till en av tio digitala profiler som statsministern bör lyssna på, av tidningen Internetworld. Bloggen Jardenberg Unedited har röstades fram till branschens bästa blogg om media.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta