Hem > Personligheter > Beata Wickbom

Beata Wickbom

Expert på digitalisering och innovation

Moderator, föreläsare och expert inom digitalisering, innovation och digital kommunikation. Hennes styrka är att involvera publiken och skapa äkta interaktivitet mellan scen och publik.

Beata Wickbom har arbetat med digital affärsutveckling och kommunikation sedan 1995. Hon är både en av Sveriges mest ansedda experter på digitaliseringens möjligheter och en flitigt anlitad föreläsare och inspiratör på teman som rör digitalisering, innovation och nästa generations tjänster.

Beata var en av förgrundsgestalterna i den svenska internetindustrin och började sin karriär på Spray med ansvar för marknadsföring och PR. Idag arbetar hon som senior rådgivare med titeln "Digital Innovation Guru" på innovationsbyrån itch. Genom djup förståelse för den digitala teknikens möjligheter, i kombination med utbildning från Handels i Stockholm inspirerar och vägleder hon ledningsgrupper och organisationer i digitaliseringens möjligheter.

Hon har jobbat med bolag och organisationer inom alla branscher, offentliga såväl som privata, både som rådgivare och föreläsare. Genom att hon förstår den underliggande verksamheten och alltid jobbar med praktiska, aktuella och kundrelaterade exempel blir hennes föreläsningar mycket relevanta och engagerande. Hon får ofta beröm för att hon lyckas göra innehållet så konkret och greppbart för kunderna. Man får med sig tankar och idéer som man direkt kan börja jobba med i sin egen organisation.

Beata Wickbom är också en uppskattad moderator (var nominerad till Årets Moderator 2016). Hon är van vid att både skriva manus, coacha talare och jobba med innehåll och upplägg för konferenser och seminarier. På scen får hon talarna att känna sig trygga och hanterar snabba vändningar i programmet på ett professionellt sätt. Hennes styrka är att involvera publiken och skapa äkta interaktivitet mellan scen och publik. Med sin erfarenhet av affärs- och företagsutveckling visar hon en djup förståelse för de underliggande utmaningar som många företag och organisationer står inför idag. Det gör att hon även kan leda relevanta diskussioner och intervjuer på interna konferenser med chefer och ledningsgrupper.

Hon är också van att jobba med olika tekniska hjälpmedel såsom mentometer, catchbox för publikinteraktivitet och extra skärm för liveflöde t ex via Twitter. Hon är uppvuxen i brittisk skola och genomför även uppdrag på engelska obehindrat. Beata var nominerad till Årets talare 2016 – Moderator.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta