Hem > Personligheter > Folke Rydén

Folke Rydén

Välkänd TV-journalist och filmare

Alltid lika insatt och påläst, vare sig det handlar om ett uppdrag som moderator eller talare.

Folke Rydén är en välkänd journalist och filmare som bland annat var Rapports korrespondent i USA under många år. Hans föreläsningar om "Trump - världen och vi" är högaktuell och mycket efterfrågad. Dessutom föreläser Folke om globaliseringens effekter, hållbar utveckling, etik och forskning. Folke är även efterfrågad när det handlar om personlig utveckling; om att inspirera och motivera. Med humor och värme talar han om vikten att våga misslyckas och komma igen.

Även rollen som moderator behärskar Folke till fullo. Han är alltid väl insatt i sina uppdrag, oavsett ämnesområde, och har en oöverträffad förmåga att anpassa sina framföranden för att stämma in på målgrupp och syfte. Folke har genom åren intervjuat tusentals personer och kan konsten att locka fram det som är mest intressant. Han har även förmågan att hålla ihop engagerade deltagare och hålla dem fokuserade på konferensens eller mötets mål.

Som vinnare av Stora Journalistpriset och en rad internationella utmärkelser för sina dokumentärfilmer betraktas han i branschen som en av få svenskar som håller internationell klass som reporter och filmare. Under årens lopp har Folke på sitt karaktäristiska sätt och med sin välbekanta röst rapporterat om nyheter och händelser av de mest skilda slag. Folke har varit sommarpratare i Sveriges Radio och är dessutom före detta femfaldig mästare i fallskärmshoppning.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta