Hem > Personligheter > Claudia Olsson

Claudia Olsson

Framtidens samhälle - globala möjligheter och nästa storföretag

Claudia Olsson ser längre in i framtiden än de flesta. Hennes entusiasmerande föreläsning skänker överraskande insikter och inspiration – att förstå och leda den framtida samhällsutvecklingen. Utsedd till "Young Global Leader" av World Economic Forum 2017

Claudia Olsson, som blev VA:s Supertalang 2010, har minst sagt många strängar på sin lyra. Hon var den första svenska studenten på det hajpade framtidsuniversitetet Singularity, grundat av Ray Kurzweil och Peter Diamandis. På Singularity i Silicon Valley samlas varje år nytänkare från hela världen för att skapa nya bolag som ska förbättra livet för så många som möjligt.

Claudia Olsson var inte bara skolans första svenska student utan hon undervisade också på Singularity vid ett flertal tillfällen inom området hälsa, inte minst 2013 när Veckans Affärer var på plats för ett reportage om världens skarpaste hjärnor.

Idag är Claudia Olsson entreprenör på heltid och har grundat såväl konsultbolaget Exponential, som hjälper företag och regeringar med strategi, analys och implementation inom digitalisering och globalisering, som Swedish for Professionals som erbjuder effektiv språkundervisning i svenska för nyinflyttade internationella talanger.

Utsedd till "Young Global Leader" av World Economic Forum 2017.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta