Utsedd till en av världens mest lovande ledare under 40

Claudia Olsson

Tillsammans med tidigare namn som Zuckerberg och svenska skype-grundaren Zenström är nu Claudia Olsson och Nina Rawal utsedda till några av de mest lovande ledarna i världen.

Young Global Leader 2017

Hon har blivit Utsedd till "Young Global Leader" av World Economic Forum 2017. Varje år utses ett hundratal unga ledare under 40 år från hela världen som har potential att forma framtiden. De arbetar för att överkomma hinder som annars står i vägen för utveckling i samhället. Young Global Leaders benämns som "modiga, action-orienterade och entreprenöriella individer som använder sin tid och talang till att bidra till positiv utveckling i världen".

Första svenska studenten på framtidsuniversitetet Singularity

Claudia är verkligen en framstående entreprenör. Hon var första svenska studenten på framtidsuniversitetet Singularity, grundat av Ray Kurzweil och Peter Diamandis. Som är placerad på en nedlagd militärbas i Silicon Valley och där samlas varje år nytänkare från hela världen för att skapa nya bolag som ska förbättra livet för så många som möjligt. Hon var inte bara skolans första svenska student utan hon undervisade också på Singularity vid ett flertal tillfällen inom området hälsa.

Idag är hon entreprenör på heltid och har grundat både konsultbolaget Exponential, som hjälper företag och regeringar med strategi, analys och implementation inom digitalisering och globalisering, och Swedish for Professionals som erbjuder effektiv språkundervisning i svenska för nyinflyttade internationella talanger.

Senast någon svensk hamnade på listan "Young Global Leader" var 2014 då H&M:s vd Karl-Johan Persson utsågs. Några andra kända namn på listan är; Google-grundaren Sergey Brin, Jack Ma, grundare av Alibaba, Yahoos koncernchef Marissa Mayer och Skypes grundare Niklas Zennström är några av de mer namnkunniga på listan.

Ser långt in i framtiden

Claudia ser längre in i framtiden än de flesta. Hennes entusiasmerande föreläsning skänker överraskande insikter och inspiration – att förstå och leda den framtida samhällsutvecklingen.

Läs mer om Claudia eller boka henne här

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2