Hem > Personligheter > Christina Doctare

Christina Doctare

Stressläkare och flitig debattör

begreppet hjärnstress är ganska så nytt och kommer ur den senaste neurovetenskapliga forskningen. Christina Doctare föreläser om vad det är och hur det påverkar oss i vardagen.

Christina Doctare är stressläkare, författare, debattör och föreläsare som talar om stress i olika former, om livsbalans, familjehemligheter, hur man skapar andrum och balanserar mellan arbete, fritid och privatliv.

Christina Doctare är med sin bakgrund väl skickad att tala om utbrändhet och om begreppet hjärnstress, den nya folksjukdomen. Vad vet vi om den? Hur drabbar den och kan vi undvika den? Begreppet hjärnstress är fött ur den senaste neurovetenskapliga forskningen och Christina beskriver ingående vad begreppet innebär och hur vi påverkas i vardagssituationer.
Hon berättar även om den intensiva forskning som ger oss nya kunskaper i biokemi och om hjärnans funktion, och hur detta i sin tur ger oss verktyg att förebygga både kroppslig och själslig ohälsa.

Samtidigt ger Christina Doctare också många konkreta, enkla tips och verktyg för att man skall kunna förbättra sin situation och må bättre. Med sina inkännande presentationer lyckas hon alltid beröra och väcka tankar och engagemang hos åhörarna.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta