Hem > Personligheter > Lotta Juhlin

Lotta Juhlin

Författare, talpedagog och praktisk retoriker

Lotta Juhlin brukar säga att lär dig tala så att folk hör vad du säger och förstår vad du menar. Kan du det kan du också oförberedd ställa dig upp och tala inför en samling människor utan att vara livrädd.

Författare, talpedagog, konsult och föreläsare med inriktning på praktisk retorik och presentationsteknik. Har arbetat som retoriklärare vid Stockholms Universitet och deltagit i mängder av seminarier och TV- och radioprogram som behandlat det de allra flesta människor är livrädda för: Att ställa sig upp och tala inför ett auditorium.

Under devisen: Lär dig tala så att folk hör vad du säger och förstår vad du menar! illustrerar Lotta med hjälp av rösten, kroppsspråket, dialekter och en stor portion humor olika sätt att kommunicera. Hon talar även om skillnader mellan manligt och kvinnligt språk och beteende, social begåvning och det mentala klimatet.

Målet är att deltagarna ska känna igen sig, ha roligt, börja reflektera i nya banor och bli nyfikna på sina egna resurser. De ska få situationer av igenkänningar men också nya insikter, som leder till bättre känsla för kommunikationen med andra människor, större genomslagskraft i presentationer och ökad framgång såväl i förhandlingar som vid middagstal.

Lyssna gärna på ett smakprov

Övertygande retorik

0:00
3.:03

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta