Lars-Johan Åge
Fotograf: Alexander Lindström

Lars-Johan Åge

Happy-Happy – Konsten att komma överens

Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Den är lika avgörande och aktuell för dagens organisationer. Vi kallar det att komma överens.

Att komma överens skapar effektivt värden för alla inblandade och stärker relationer både inom och utanför organisationen. På samma sätt är kostnaderna för att inte komma överens i den egna organisationen, i teamen eller med kunder gigantiska. I form av mindre trivsel, ökad stress, sämre prestation, lägre resultat och missade möjligheter.

Föreläsningen "Happy-Happy" ger nycklarna till framgångsrik kommunikation och grundar sig på boken med samma namn – som såldes till 10 länder innan utgivning i Sverige!

Oavsett om det gäller relationen chef-anställd, säljare-kund eller mellan medarbetare är hemligheten för att komma överens och få till en lyckad lösning densamma. Det handlar om att nå fram till andra människor och hitta lösningar som skapar bestående värden och viktigast av allt - se till att alla känner sig nöjda efteråt. Med Lars-Johans hjälp blir win-win happy-happy!

Lars-Johan Åge är ekonomie doktor på Handelshögskolan i Stockholm och utbildad på Harvard Law School. I sin forskning har han samarbetat med globala storföretag, amerikanska FBI och våra främsta diplomater. Lars-Johan är författare till boken "Konsten att göra affärer" och listad i Dagens Industri som en av Sveriges populäraste föreläsare. Dessutom blev han nominerad till "Årets talare 2016" och "Det stora talarpriset 2017". Hans vetenskapliga modell är accepterad och publicerad i den internationella tidskriften Journal of Business and Industrial Marketing.

Sagt om Lars-Johan:

"En perfekt kombination av inspiration, underhållning och affärsnytta!" - Karle Ekenger, Senior Advisor, Nordea.

"Vi har anordnat Effect-dagarna i sju år och Lars-Johan Åge är den bästa föreläsare vi anlitat. Faktum är att vi anlitade honom två år i rad ... på medlemmarnas begäran. Det har aldrig hänt förut!" - Nalle Rydstrand, Arrangör av Effect.

Pressbilder

Artiklar

Lars-Johan Åge

Lars-Johan Åge

Professor

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2