Fotograf: Teemu Oksanen

Johnny Sundin

Trendspanare, inspirationsföreläsare och moderator

Trendspaning, förändring, kreativitet, innovation och nya mindset är några av Johnny Sundins nyckelord då han står på scenen och inspirerar.

Johnny Sundin är både en strukturerad och en driven moderator, samtidigt som han skickligt och engagerat föreläser om trender, mod, kreativitet och förändring. Rappt, interaktivt och med en underhållande storytelling som inte lämnar någon oberörd.

Med en bakgrund från media, kommunikation, utbildning och eventbranschen vet Johnny vad det innebär att visualisera, skapa tydlighet och att inspirera sin publik till att både förstå och känna.

Johnny Sundin har den unika kombinationen att både vara en synnerligen vass föreläsare - och - en minst lika inspirerande moderator som skickligt kan omfamna och sammanfatta viktiga budskap på en stor konferens.

Som populär föreläsare pratar han om de trender och nya företeelser som skapar närodlade livsmönster i en värld av nya globala vanor. Skarpa analyser och smart visuell retorik tar åhörararna med på en tankeväckande resa in i en positiv framtid inom miljö, hitech, beteendevetenskap, hjärnforskning, entreprenörskap och astronomiska nanoperspektiv.

I rollen som moderator leder Johnny Sundin alla organisationens hjärnor genom befintliga tankekartor, nya mindset och framtidsvisioner med stor pedagogisk tydlighet. Med energi och värme skapar Johnny bra dialoger med de olika nyckelpersonerna på scenen. Han gör gedigna förberedelser och research för att alltid tvinna den röda tråden så stark och tydlig som möjligt.

Lyssna på Johnny Sundin

Framtidsplaneten

Vill du bli inbjuden?
Välkommen med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv! I denna ständigt uppdaterade föreläsning ger trendspanaren Johnny Sundin en spännande inblick bland innovationer och kreativa lösningar i vår omvärld. I föreläsningen Framtidsplaneten avhandlas de senaste trenderna och de nya mönstren som kommer vara avgörande för våra framtida beteenden, affärsmöjligheter och livsstilar. Tankar luftas om det som skrämmer, vilka möjligheter som finns, och hur man bättre kan förstå nulägesbilden. Den som ständigt förändras och uppdateras. Johnny Sundin bjuder på spännande och underhållande spaningar kring hur vi bor, äter, lever, konsumerar och producerar i framtiden. På Framtidsplaneten är allt möjligt möjligt - med rätt inställning och gott samarbete. https://www.talarforum.se/speakerimage/johnny.sundin/107/johnny.sundin.jpg 0

Information

Vilka slags möten engagerar du talare till?

Tack för din anmälan.

Vad roligt att du är intresserad av föreläsningen. Cirka en vecka innan föreläsningen hör vi av oss för att bekräfta din plats. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Video

Pressbilder

Podcasts

Kreativ förändring

Johnny Sundin

Liknande profiler

Organisation

Digitalisering

Föreläsare