Yvonne Skattberg
Fotograf: Orlando G. Boström

Yvonne Skattberg

Prisbelönad ståuppkomiker, föreläsare och konferencier

Yvonne planerade aldrig att bli komiker. Men efter en kurs i standupkomedi med Adde och Babben fanns det ingen återvändo. Livet är för kort... Hon är en komiker med bred bakgrund, stort engagemang, vass hjärna och varmt hjärta.

Yvonne Skattberg har de senaste åren bland annat turnerat runt om i Sverige med föreställningen "Alla har ADHD".

Hon utsågs 2007 till årets kvinnliga ståuppkomiker. Juryns motivering var "En jävla standupstjärna till jänta från obygden som roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser." Hon har medverkat i krogshower tillsammans med bla Anna-Lena Brundin som En liten jävla krogshow, En liten jävla julshow och En annan liten jävla show. Tillsammans med bla Ann Westin i krogshowen Offroad och ett flertal ståupshower och revyer. Hon har setts i teveprogram som Extra, extra, Släng dig i brunnen. Stockholm live och Comedy fightclub. Hon har uppträtt på de flesta ståuppscener i Sverige och gjort mängder med företagsengagemang.

Ämnen som Yvonne tar upp är bland annat diagnoser, stress, mindfulness, miljö, manligt/kvinnligt och hur man hanterar rädslan inför att stå på scen.

"Yvonne Skattberg äger den tomma blickens geni" Ingegärd Waaranperä, DN

"Yvonne Skattberg har det som krävs för att lyfta en publik; en rejäl dos skarpsinne och en energi som nästan går att ta på." Jani Pirttisalo, Mitti

Pressbilder

Yvonne Skattberg

Yvonne Skattberg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2