Raymond Ahlgren

Raymond Ahlgren

Varför gör vi det vi gör?

Han pratar framförallt om hur vi samarbetar och tillsammans når vår gemensamma mål. Raymond är även författare och har sommarpratat två gånger.

Raymond Ahlgren är en flitigt anlitad föreläsare och workshopledare, både i kommun och näringsliv. Han föreläser bland annat om ledarskap, medarbetarskap, eget ansvar och personlig utveckling.

En "Rivstart-Omstart-Nystart" med Raymond Ahlgren. Vill ni ha en inspirerande, underhållande och väldigt berörande föreläsare? Vill ni ge era medarbetare en upplevelse som inspirerar till bättre samarbete, ökad produktivitet och hög arbetsmoral? Då är Raymond föreläsaren ni söker! Med mer än 17 års erfarenhet är Raymond en föreläsare och coach på internationell nivå. Han hjälper företag, kommuner och skolor över hela landet att ge sina medarbetare ett efterlängtat och välbehövligt uppvaknande.

Med sin djupt berörande historia, berättartalang och omfattande erfarenhet levererar Raymond en föreläsning ni sent ska glömma. Föreläsningarna manar till eftertanke och väcker en stark vilja att växa som anställd, medarbetare och människa. Raymond pratar om hur vi Bidrar, Samarbetar och tillsammans når gemensamma mål. Han väcker tankar, inspirerar och förser publiken med verktyg för att:

  • Nå framgång
  • Bidra på arbetsplatsen
  • Ta eget ansvar

Åhörarna, oavsett om de är anställda, medarbetare eller chefer, kommer att lämna föreläsningen med en helt ny, positiv inställning till sitt arbete och en vilja att omvärdera sin insats och beteende på arbetsplatsen. De som tidigare haft en "offermentalitet" kommer säkerligen att tänka om och inse att det inte är omständigheterna som påverkar oss utan vår inställning till omständigheterna. Och inte minst så väcks en vilja av att bidra till verksamhetens helhet istället för att se om sina egna intressen.

Raymond talar om organisationens och individens mest grundläggande fråga beträffande arbetsplatsen och affärsverksamheten – "Varför gör vi det vi gör?". På ett enkelt och underhållande sätt tydliggör han orsakerna och lösningarna kring denna fråga. Han förser sin publik med såväl insikter, entusiasm och verktyg som garanterat leder till fantastiska resultat för kunden. Hans föreläsningar passar alla.

Om Raymonds bakgrund
Raymond förlorade sin lillasyster och sin far vid 6 års ålder. I egenskap av gudson till Chiles störtade president Salvador Allende tvingades han fly landet med sin lillebror och svenska mor. Han blev utsatt för övergrepp vid 7 års ålder, slagen och mobbad p.g.a. sitt utländska påbrå och som 12-åring placerad på Sigtuna internatskola. Vid 19 års ålder var han så pass trasig att han skar han sig på kroppen med en rostig mattkniv. Det var också då som missbruket började.

Efter drygt 20 års missbruk och ett liv fyllt av arbete, stress och jakt på bekräftelse – sålde han sitt företag, huset på Lidingö och bilarna för att istället börja jobba på sig själv. Han är idag en framgångsrik och högt efterfrågad föreläsare och coach inom ledarskap, team- och personlig utveckling.

Raymond har två gånger fått äran att vara värd för "Sommar" i P1, blivit porträtterad i dokumentärfilmen "I faderns fotspår" (SvT), skrivit boken "Hur många gånger kan man döda en man?" (Bonniers/Forum) samt bl a startat och byggt upp Svenska Innebandy Ligan.

Raymond är licensierad Recovery-coach, handledare inom Sorgbearbetning samt har fyra år på Institute for Self Actualization. Utöver detta är han även entreprenör, författare och har sommarpratat två gånger.

Pressbilder

Raymond Ahlgren

Raymond Ahlgren

Författare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2