Hem > Personligheter > Raymond Ahlgren

Raymond Ahlgren

Varför gör vi det vi gör?

Raymond Ahlgren har många års erfarenhet som föreläsare och coach inom ledarskap, team, och förändring. Han har även skrivit böcker och har sommarpratat två gånger.

Raymond Ahlgren är en flitigt anlitad föreläsare och workshopledare, både i kommun och näringsliv. Han föreläser bland annat om ledarskap, medarbetarskap, eget ansvar, personlig utveckling, och framför allt om hur vi samarbetar och tillsammans når våra gemensamma mål.

Han talar ofta om organisationens och individernas mest grundläggande fråga beträffande arbetsplatsen och affärsverksamheten – "Varför gör vi det vi gör?". På ett enkelt och underhållande sätt tydliggör Raymond orsakerna och lösningarna kring denna fråga och förser sin publik med såväl insikter, entusiasm och verktyg som garanterat leder till fantastiska resultat för kunden. Föreläsningarna brukar normalt vara cirka 90 minuter, men anpassas givetvis efter kundens önskemål och behov. Raymond levererar alltifrån 45 minuters "inspirations-boost" till heldagsseminarier, workshops och utbildningar.

Raymond förlorade sin lillasyster och sin far vid 6 års ålder. I egenskap av gudson till Chiles störtade president Salvador Allende tvingades han fly landet med sin lillebror och svenska mor. Han blev slagen och mobbad p.g.a. sitt utländska påbrå. Som 12-åring blev han placerad på Sigtuna internatskola och vid 19 års ålder hade han skurit sig på kroppen med en rostig mattkniv. Det var också då som missbruket tog fart. Efter drygt 20 års missbruk och ett liv fyllt av arbete, stress och jakt på bekräftelse – sålde han företaget, det stora huset på Lidingö och bilarna för att istället börja jobba på sig själv. Han är idag en mycket eftertraktad föreläsare och coach inom ledarskap, team och personlig utveckling.

Raymond har två gånger fått äran att vara värd för "Sommar" i P1, blivit porträtterad i dokumentärfilmen "I faderns fotspår" (SvT), skrivit boken "Hur många gånger kan man döda en man?" (Forum) samt startat och byggt upp Svenska Innebandy Ligan.

Innehåll och längd anpassas givetvis efter kundens önskemål och behov. Effektiva och kraftfulla workshops kan med fördel kopplas till föreläsningarna.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta