Hem > Personligheter > Mikael Genberg

Mikael Genberg

Mod och passion. Spänn bågen lite till

Var inte rädd. Det omöjliga är möjligt. I alla fall om man får tro konstnären, entreprenören och innovatören Mikael Genberg.

Mikael Genberg tar avstamp i världens både framgångsrika och misslyckade monument för en resa i sin egen häpnadsväckande berg och dalbana mot extraordinära mål. Med en sällan skådad energi och utstrålning på scenen sprider Mikael både skratt och insikt med en inspirerande eftersmak av "djävlaranamma".

Mikael Genberg har en bakgrund som konstnär i de traditionella vita rummen, konstmuseer, konsthallar och gallerier men har under det senaste decenniet breddat sin repertoar och nått världens ögon genom sina fantastiska hotellprojekt och andra kommentarer till mänskliga basbehov. Trädhushotellet Hotell Hackspett, Undervattenshotellet Utter Inn, Ooops! Hotell, Café Koala, Closette Kameleont, Hus på Globen, Hotell på Pemba, Zanzibar Undervattenshotell på Pemba. Hans förmåga att bygga nätverk och finna nya lösningar för att förverkliga sina idéer, allt ifrån undervattenshotell till hus på månen, inspirerar årligen tusentals lyssnare.

Han har porträtterats i boken "Mångalen, Genberg och de tusen musketörerna" av författaren Anders Lif. Han har synts i tv över hela världen och föreläst internationellt för både TED och PINC.

Några av våra kunders röster om Mikaels inspirationsföreläsningar:

"Fantastisk! Blandar inredning, design och knasigheter"

"Lysande! Perfekt för entreprenörer."

"Jättenöjd. Han är charmig och har ett budskap som han för fram på ett bra sätt: att inget är omöjligt, att ha målsättning och jobba strategiskt så kan man uppnå omöjliga mål!"

"Helt perfekt. Det var mycket skratt, han rörde till det i våra huvuden, utvidgade våra hjärnor en hel del. Han är en fantastisk estradör och han hade verkligen förmågan att lyfta oss allihop till månen."

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta