Robert Lindberg

Robert Lindberg

Inspirerande medarbetarskap

Kan det vara dags för medarbetarna att utvecklas, inspireras och motiveras?

Robert är VD för Skellefteå Airport och har tidigare varit chef, styrelsemedlem och styrelseordförande i flera större bolag. Han ger i sina föreläsningar åhöraren inspiration att våga tänka i nya banor. Han har under åren samlat på sig intryck och kunnande från många områden och har stor kompetens inom medarbetarskap, ledarskap och strategi.

Allting är ständigt under förändring och vi måste i en allt snabbare takt utvecklas. Det gäller företag, jobb eller våra personliga relationer. Robert berättar om sin syn på ledarskap och medarbetarskap där han menar att alla har ansvar för utvecklingen, och att det ofta är bara detaljer som skiljer vinnarna från förlorarna. Detta beskrivs i Roberts föreläsning med goda exempel från en lång ledarerfarenhet kryddat med en stor portion humor.

Bästa sättet att förutsäga framtiden är att själva skapa den. Vi lever idag med en massiv global konkurrens vilket gör att vi på alla plan måste vara kreativa och flexibla. Företag och medarbetare måste ständigt utvecklas för att undvika att avvecklas och omvärldens krav innebär att vår förmåga till snabb anpassning och ett stort mod blir allt viktigare i framtiden. Med goda och tänkvärda exempel beskriver Robert hur vi som medarbetare kan bidra till att skapa det starka och framgångsrika företaget, hur motgångar kan få många människor att överträffa sig själva och att tro på sin egen förmåga är en nyckel till framgång.

Roberts föreläsningar innehåller mycket humor och skapar positiva känslor hos åhörarna vilket tydligt syns i kundernas kommentarer. Det är med mycket mod, en stor portion passion, inlevelse och mycket action som han levererar en mycket inspirerande föreläsning.

Pressbilder

Robert Lindberg

Robert Lindberg

Förändringsstrateg

Fotograf: Patrick Degerman

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2