Rigmor Robèrt
Fotograf: Gunnar Lundmark

Rigmor Robèrt

Läkare och analytisk psykolog, mentor, författare och föreläsare

Rigmor Robert talar om ämnen som berör oss alla, som ledarskap, människokunskap, självkännedom men även om konflikthantering, manligt och kvinnligt och om balans i livet.

Rigmor Robert är läkare och diplomerad analytisk psykolog vid Jung Institutet i Zürich. Mentor, författare, medverkat i film och TV samt föreläsare med ämnen som ledarskap, människokunskap, självkännedom och kommunikation. Hon talar även om kreativitet, livsbalans, konflikthantering och skillnader mellan kvinnligt och manligt ledarskap.

Rigmor Robert berör och väcker vid varje tillfälle känslor när hon är ute och föreläser. Hennes fokus ligger alltid på människan, men temat varierar. Organisationer som till exempel önskar utveckla sina kunskaper kring skillnader, kommunikation och samarbete mellan män och kvinnor har mycket att vinna i att lyssna till ett föredrag med Rigmor Robert. Hon är en skicklig talare, avspänd som föreläsare och får många gånger åhörarna att skratta igenkännande åt olika situationer som hon livligt målar upp. Hennes föredrag varierar från korta presentationer på en halvtimme – även om hon vanligtvis behöver minst ett par timmar för att riktigt nå ut med ett budskap – till seminarier som kan löpa över ett par dagar.

Pressbilder

Rigmor Robèrt

Rigmor Robèrt

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2