Matilda Jarbin

Matilda Jarbin

Cirkulär ekonomi & Lönsamt hållbarhetsarbete

Matilda Jarbin är entreprenör och en av Sveriges topp 33 hållbarhetstalanger! Matilda har arbetat med cirkulär ekonomi i praktiken sen 2015 både som hållbarhetschef, COO och styrelseledamot.

Med mycket energi berättar Matilda hur man integrerar hållbarhet i företagets affär. Hon kombinerar miljö, klimat och hållbarhetsfrågor med business. För att ett hållbarhetsarbete ska vara långsiktigt måste det vara lönsamt och integrerat i affären och Matilda vet hur.

Som talare är Matilda otroligt inspirerande och hon inger stort förtroende, energi och hopp om framtiden. Hon kombinerar kunskap om cirkulär ekonomi och strategiskt hållbarhetsarbete med konkreta och inspirerande exempel om hur man gör det i praktiken. Det märks att Matilda älskar att stå på scen och genom att alltid engagera sina åhörare är hon en mycket omtyckt föredragshållare. Matilda är van att tala i små intima sammanhang såväl som inför 100-tals personer på konferenser.

Matildas expertis är klimat, strategiskt klimatarbete samt cirkulär ekonomi. Hon har varit med och byggt upp Godsinlösen Nordic AB (GIAB), ett av Sveriges bästa exempel på bolag som arbetar med cirkulär i praktiken. Hon har bidragit starkt till den affärsstrategi som ligger till grund för företagets framgångar och givetvis till bolagets interna hållbarhetsarbete. Idag arbetar Matilda med utbildning och föreläsningar på heltid.

Matilda har en förmåga att på ett positivt och inspirerande sätt medvetandegöra människor om vikten av en hållbar utveckling. Hon brinner för att driva samhällsutvecklingen mot en cirkulär ekonomi och är övertygad om att denna omställning är nödvändig för att bibehålla en ekonomiskt tillväxt inom planetens gränser.

Pressbilder

Matilda Jarbin

Matilda Jarbin

Entreprenör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2