Hem > Personligheter > Sissela Benn alias Filippa Bark

Sissela Benn alias Filippa Bark

Sissela Benn alias Filippa Bark

Sissela Benn alias Filippa Bark

Komiker och underhållare

Sissela Benn förvandlar sig till Filippa Bark och ger sig in på ett av sina favoritområden: Att redovisa grupparbeten om kärlek.

Sissela Benn är en Malmötjej med en framtoning som närmast kan kallas försynt. Men ibland tar hon på sig ett par urmodiga glasögon och förvandlar sig till den aparta praoeleven Filippa Bark. Då gör hon saker som hon egentligen inte vågar och får folk att brista ut i skräckblandad förtjusning. Debuten på humorklubben Extra Allt blev en succé. Och när Riksteaterns amatörtävling Open Jam kom till Malmö, tog Filippa hem segern. Sedan blev det spelningar på Hultsfreds- Arvika- och Malmöfestivalerna, innan hon blev värvad till "Robins".

Filippa Bark är inte riktigt som andra. En av hennes favoritsysselsättningar är att redovisa grupparbeten om kärlek. Men hon drömmer också om en artistkarriär och är övertygad om att hon hade slagit igenom för länge sen om inte glasögonen hade legat henne i fatet. Sissela Benn beskriver henne som en osäker men kaxig tjej, som vet att hon är avvikande och fel men försöker att inte låtsas om det. Hon måste hålla en fasad och intala sig att det är alla andra som är dumma i huvudet – annars går hon under.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta