Johanna Tömmervik

Innovationsledare

Johanna Tömmervik

Marknadschef och Innovationsledare

Undrar du hur all ny teknik kommer att påverka dina kundrelationer, hur framtidens marknadsföring kommer att se ut eller hur du utvecklar ditt innovationsarbete kan Johanna Tömmervik både ge ny inspiration och konkreta exempel.

I en tid då alla organisationer genomgår någon form av digital transformation fylls etern ständigt av nya begrepp som Virtual Reality, Augmented Reality, Artificiell Intelligens och Internet of Things. Hur kommer egentligen tekniken att förändra verkligheten som vi känner den idag? Med ny teknik krävs innovation och nya tankemönster där vi behöver hitta ett sätt att förhålla oss till teknikutvecklingen som inte bara är nytt, utan också gör nytta för människor.

Johanna är en engagerad och påläst navigatör inom dessa områden, men har också mångårig praktisk erfarenhet av att utveckla innovativa lösningar och team. Med sin kunskap och nyfikenhet inspirerar hon organisationer till nya sätt att tänka på och möta framtiden.

Johanna har dubbelexamen i Innovationsteknik och Företagsekonomi och en MSc i Innovation Management. Till vardags är hon marknadschef på byBrick Interface, ett konsultbolag med fokus på den allra senaste tekniken. Hon är en uppskattad inspiratör och föreläsare med svart bälte i LEAN ledarskap och hundratals timmar som workshopfacilitator inom innovation och Design Thinking i ryggsäcken.

I sin tidigare karriär har hon även hunnit arbeta med innovationsforskning, som processledare på forskningsinstitutet RiSE SICS Swedish ICT (Information and Communication Technologies) och som projektledare på Strängnäs Business Park. Där förälskade hon sig i startupvärlden och skapade ett unikt entreprenörslånskoncept för att göra det möjligt för fler att våga satsa på sin dröm. Idag får hon möjlighet att använda sina erfarenheter inom innovationsrådgivning och affärsutveckling som styrelsemedlem i Westras - Västerås Startup Community.

Redan som 27-åring blev hon Marknadschef för Prindit, en startup som mäter organisationers innovationsklimat och kan förutse utfall av projekt med ett unikt AI-baserat verktyg. Företaget utsågs till Årets Innovatör av Almi Företagspartner 2016.

Johanna brinner för teknik, innovation, entreprenörskap och utveckling av processer, affärer och människor. Hon är en energisk och empatisk ledare med ett stort intresse för personlig utveckling och livsbalans och arbetar även som professionell yogalärare.

Hon anlitas för föreläsningar inom områden som Virtual Reality och Augmented Reality, framtidens marknadsföring och kundupplevelser, hur du utvecklar innovativa team och vad som är viktigt för att lyckas med digitalisering idag och i framtiden.

Pressbilder

Johanna Tömmervik

Johanna Tömmervik

Innovationsledare

Omvärld

Digitalisering

Utbildande processledare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2