Micke Askernäs

Micke Askernäs

Mentalist & Tankeläsare - Känd från Talang

Den fria viljan – en illusion? Med en god portion humor, spänning och förbluffande underhållning tar Micke Askernäs dig med på en resa som får dig att ifrågasätta din fria vilja.

Går det verkligen att läsa tankar? Att läsa folk? Deras minspel? Kroppsspråk? Subliminala signaler? Kan man verkligen styra eller förutse folks tankar och beslut under en hel kväll? Micke Askernäs tycks ha allt detta under kontroll. Och lite lagom nonchalant passar han dessutom på att böja metall med tankekraft och spelar rysk roulette med skarpladdade häftpistoler i en smått otrolig föreställning man inte glömmer i första taget.

Micke Askernäs kan även hjälpa dina åhörare att vässa sin egna mentala kapacitet med sin inspirerande och underhållande föreläsning om Mental Wellness. Mickes shower och föreläsningar kan anpassas till de flesta typer av tillfällen och lokaler, och passar även utmärkt till event, mässor och andra möten, samt festligheter av alla de slag för såväl företag som privata sammanhang.

På meritlistan har Micke Askernäs bland annat två SM-titlar i Mentalmagi (den ende som vunnit priset mer än en gång), en SM-titel i Magi och en Grand Prix i scenmagi. Han förutspådde även riksdagsvalet mycket framgångsrikt i TV4. Han syns ofta på TV, har showat i Hollywood och blivit prisad som en av världens 10 bästa mentalister!

Pressbilder

Micke Askernäs

Micke Askernäs

Fotograf: Tommy Jansson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2