Hem > Personligheter > Colin Moon

Colin Moon

En av Skandinaviens bästa och mest efterfrågade föreläsare

Colin Moon är kommunikationsexpert, författare, moderator och föreläsare inom området kommunikation. 2012 utsågs Colin till Årets talare, Man.

Colins filosofi är att om man ska verka i mångkulturella team är det bäst att först skaffa sig en självinsikt om den egna kulturella bakgrunden. Och sedan alla andras. Colin talar på sitt eget underhållande sätt om förståelse och krockar mellan kulturer och om global affärskommunikation.

’Skall man jobba i mångkulturella team är första steget att få en ökad självinsikt och medvetenhet om den egna kulturella bakgrunden’, säger Colin Moon. Sådana team finns både inom landets gränser och utanför. Hur fungerar till exempel svenskt ledarskap eller det svenska arbetssättet i olika internationella och mångkulturella sammanhang? Hur fungerar nordiska team både internt och hur uppfattas de av övriga affärsvärlden? Hur samarbetar svenskar och norrmän på bästa sätt? Vad har finländare och svenskar för likheter som de kan bygga på i affärsvärlden? Varför anses beslutsfattande i Sverige ta så lång tid?

Har man ambitionen att arbeta utanför sin egen nations gränser, eller inom med människor från olika kulturer, är det nödvändigt att skaffa sig förståelse och strategier för hur man leder och samarbetar över kulturgränser. Colin Moon kan bidra till att skapa en större förståelse för hur man kan hantera olikheterna mellan människorna och därigenom skapa mer effektiva mångkulturella team.

Colin Moon är även en mycket uppskattad moderator och konferencier.

Några kunders utvärderingar av Colin:

"Publiken skrattade tills de grät. Vi har aldrig haft en bättre föreläsare!"

"Vi är verkligen jättenöjda, det var inspirerande och roligt. Han var duktig på att belysa hur de olika nordiska länderna är och även hur andra europeiska länder ser på oss nordbor. De finska medarbetarna låg dubbla av skratt!"

"Helt fantastisk! Rolig, charmig, rätt nivå, fantastiskt bra!"

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta