Fotograf: Leena Koskela

Eric Thyrell

Hitta din inre glöd och modet att förändra

Det ska vara kul - en upplevelse, men samtidigt ge konkreta verktyg som deltagarna kan applicera direkt efter föreläsningen.

Eric Thyrell är en föreläsare som stått på scen sedan barnsben och inte lämnar någon i publiken oberörd. Med stor entusiasm, energi och humor har han inspirerat och utbildat tusentals personer i Sverige, Norge och Danmark inom försäljning, kundservice, konflikthantering och kommunikation. Med över hundra uppdrag per år, gör det honom till en av Sveriges mest anlitade föreläsare.

Med en stor dos närvaro, energi och humor har Eric Thyrell inspirerat företag, organisationer och privatpersoner i alla nordiska länder i ämnen som: försäljning, medarbetarskap, konflikthantering, kommunikation, nytänkande och förändring.

I den långa raden av företag han utbildat och föreläst för finns bland annat, Ernst & Young, Nordea, IBM, Svensk Fastighetsförmedling, Fastighetsbyrån, Microsoft, Handelsbanken, Danske Bank, Swedbank, Stureplansgruppen, Logica, Bonniers Förlag, Polisen, Myresjökök och Tech Data. Erics breda och långa yrkeserfarenhet inom olika branscher sätter sina spår i hans föreläsningar och det levereras många roliga historier och övningar som man lätt tar till sig av. Hans erfarenhet gör också att han lätt kan skräddarsy och anpassa föreläsningarna efter kundens behov.

Sagt om Eric;

"Vi är mycket nöjda med Erics föreläsning - en mycket inspirerande energikick!" - Marie Lenstam, Vice regionchef Nordea

"Eric var riktigt bra! Ett seriöst budskap framfört med ett lagom avvägt artisteri." - Lars Träff, Styrelseordförande Ernst & Young

Video

Pressbilder

Artiklar

Eric Thyrell

Inspiratör

Underhållande facilitatorer

Inspirerande utbildare

Försäljning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2