Hem > Personligheter > Kristin Heinonen

Kristin Heinonen

Internet och sociala medier

Kristin Heinonen föreläser om betydelsen av det digitala skiftet för samhället, företag och individen. Hon föreläser om digitaliseringen ut i världen och om hur det kommer sig att små, tekniksmarta startups kan skaka om hela branscher.

Den snabba digitala utvecklingen utmanar traditionella föreställningar kring hur vi lever, arbetar och driver företag.

Kristin Heinonen föreläser på ett engagerande och inspirerande sätt om det digitala skiftet och vilka utmaningar och möjligheter det innebär. Hennes föreläsningar spänner från stora perspektiv till konkreta tips på hur företag och organisationer behöver tänka för att vara framgångsrika i en digital era. Med målet att ge sina åhörare den perfekta mixen av aha-upplevelse och idéinjektion har hon blivit en mycket uppskattad talare över hela Sverige.

Till vardags är Kristin Heinonen digital trendanalytiker hos Medievärlden och Program Curator på den internationella digitala konferensen The Conference. Med sin bakgrund som strateg och VD på digitala byrån Good Old har hon arbetat med digitala strategier för några av Sveriges mest välkända företag och stora medieorganisationer. Som passionerad geek är hon också en av grundarna till det trendsättande eventet Sweden Social Web Camp och har listats som en av webbsveriges mest kreativa personer av InternetWorld.

Hon är också engagerad i framväxten av nya digitala talanger som styrelsemedlem i Hyper Islands utbildning Digital Business och som medgrundare till House of Ada, ett hus för digitala kreatörer i Malmö.

Exempel på föredrag
När kunden flyttade till internet: Vad vinner företag på att finnas i sociala medier och satsa på att utveckla tekniska tjänster? Vad är egentligen bra digital marknadsföring? En föreläsning som varvar fakta om internetanvändande och nya användarbeteenden med spännande exempel från varumärken som använder digitala kanaler på nya och innovativa sätt.

Digital affärsutveckling - när din bästa inkomstkälla är digital: Idag är alla företag i teknikbranschen. Hur ska man tänka för att inte bli omsprungen? En inspirationsföreläsning om den fantastiska digitala utvecklingen som erbjuder nya möjligheter för även traditionella företag att hitta nya intäktsströmmar.

Välkommen till 2020 - den digitala framtiden: Framtiden är närmare än vad vi tror. Artificiell intelligens, robotar och virtuella assistenter som vi tidigare bara sett på film är redan verklighet och kommer att bli en del av vår vardag inom bara några få år. Hur ser vår framtid ut och hur kommer vi att påverkas?

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta