Hem > Personligheter > Antoni Lacinai

Antoni Lacinai

Antoni Lacinai


Fler filmer med Antoni Lacinai


Antoni Lacinai

Kommunikation, Prestation och Ledarskap

Antoni Lacinai hjälper sina kunder att prestera på topp i möten med andra. Han är en erkänd och uppskattad föreläsare och utbildare, facilitator, moderator, och professionell coach.

Antoni Lacinai föreläser och utbildar organisationer om hur vi kommunicerar och presterar på topp mot våra mål och i möten med andra människor. Hans stil är en kombination mellan hög energi och hög skärpa. Han är dessutom en av Sveriges bästa branschoberoende moderatorer. Antoni tar uppdrag på svenska och engelska.

Antonis ledord är Kommunikation, Prestation och Ledarskap. I sitt arbete har han också skrivit tre böcker om kommunikation, presentationsteknik, framgångsrika kundsamtal och en bok om konsten att kunna moderera.

Med sin bakgrund som sälj- och marknadschef och med studier inom bland annat ledarskap, prestationsutveckling och mental träning, föreläser Antoni Lacinai ofta i ämnen som Chefs- och Teamutveckling samt kommunikation i olika former, till exempel Framgångsrika kundsamtal, Övertygande presentationer, Försäljning mm.

Frågar du Antoni vad hans mission är får du svaret:
- Om jag till exempel kan få människor att ta bort bara en enda onödig slide, skapa lite mer delaktighet i gruppen eller fatta ett enda bättre beslut så blir den här världen en lite bättre och gladare plats att leva på.

Lyssna gärna på ett smakprov

Avslutsexpert

0:00
0.:34

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta