Hem > Personligheter > Bobo af Ekenstam

Bobo af Ekenstam

Omvärldsanalyser och framtidsscenarier

Bobo af Ekenstam har en bakgrund inom marknadsföring och PR men ägnar sig nu år framtidsstudier och hur man kan dra nytta av olika omvärldsanalyser och framtidsscenarier.

Bobo af Ekenstam är sedan ett par decennier omvärldsanalytiker och strategikonsult och är VD för konsultföretaget Docere Intelligence AB. I botten är Bobo marknadsekonom med ett förflutet inom marknadsföring, reklam och PR men som övergått till framtidsfrågor. Förutom att hålla föredrag arbetar han som lärare på Stockholms Universitet, Marknadsinstitutet och företaget Docere Education. Bobo af Ekenstam talar om omvärlds- och framtidsanalys och hur man gör för att ge sig in i detta område på ett professionellt sätt och dra nytta av resultaten.

Med strukturerade scenarioanalyser, särskilt om man gör som man bör göra, nämligen att börja med omvärlden och anpassa sin verksamhet till vad som kan komma, kan vi skaffa oss en bild av framtiden som är relevant för vår organisation och med vars hjälp man kan effektivisera sin affärs- och verksamhetsutveckling.

Bobo identifierar och analyserar förändringar och trender för dig som kund. Allt för att du ska ha insikter att agera i rätt tid med nya produkter och tjänster. Genom att ha koll på omvärldsförändringar ligger du helt enkelt steget före.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta