Jens Lind

Jens Lind

Med passionen som drivkraft

Jens Lind är en inspiratör som får sin publik att lämna lokalen med en känsla av "Wow" - vilken resa vi fick vara med om!

Skratt, eftertanke, och ibland en tår i ögat. Jens föredrag innehåller många känslostämningar, men den röda tråden är lust och kreativitet. Vi kan så mycket mer än vad vi tror! Jens är en lättsam och charmig person som får hela sin publik att känna delaktighet. Han får översvallande utvärderingar oavsett om han talar inför sjukvårdspersonal eller ledningsgrupper i näringslivet.

Jens Lind talar om ämnen som berör alla. Hur vågar vi bli bättre? Vad händer när det inte går som vi har tänkt oss? Hur kan vi hitta de mest oväntade lösningar på hopplösa problem? Jens Lind hämtar exempel från livet som berättare i film och TV för SVT. Han delar med sig av många intervjuer och reportage som är noga utvalda.

Jens har bevakat alla de största idrottsevenemangen, men man behöver inte vara det minsta sportintresserad för att uppskatta hans föreläsningar. Jens berättar om människor och dråpliga och fascinerande händelser på sitt alldeles egna sätt. Han förmedlar en inställning till livet och arbete: Våga prova, våga gå din egen väg! Ha roligt!

Som moderator är Jens nyfiken och avspänd. Han har ställt frågor i hela sitt liv. Han får alla att känna sig avspända och att må bra. Någon sade att han är lika trevlig att lyssna på i verkligheten som i sina många prisbelönta filmer.

Jag vill TACKA för att du bidrog till en underbar och inspirerande stund på våra kunddagar. Högsta betyg av alla! Superlativen vill inte ta slut i responsen från kunderna. Någon beskrev sin känsla med att nu skulle hon promenera mot tåget med ett stort leende på läpparna och värme i hjärtat.
- Agneta Harryson, Service Level Manager, Bluegarden AB

Vi njöt av att lyssna på Jens. Det var mycket skratt men också allvar som manade till eftertanke - framför allt kring förmågan att få fram något positivt i det som vid en första betraktelse framstår som ett misslyckande. Många av oss har hittat nya perspektiv och möjligheter efter vårt möte med Jens. Roligt och inspirerande. 10 poäng av 10 möjliga!
- Anneli Nicholson, Försvarets Radioanstalt

Dokumentärfilmer för SVT;

  • Segern let´s make history 2013 (Om de svenska golfdamernas historiska seger över USA)
  • Khao Lak 2014 (En berättelse om en plats som försvann.)
  • Svensken och Barfotalöparen (2014)
  • En film om tränaren Onni Niskanen som bodde 40 år i Etiopien och tränade Abebe Bikila, historiens förste guldmedaljör från Afrika.
  • Guld-Greta en hisnande kärlekshistoria (2016)
  • Leif GW Persson - min klassresa

Pressbilder

Jens Lind

Jens Lind

Journalist

Fotograf: Sauman Ng Agerberg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2