Hem > Personligheter > Laila Bagge

Laila Bagge

Från Idol-juryn på TV4 till nyfiket entreprenörskap

Laila Bagge är låtskrivare, sångerska, manager och entreprenör. En person som ofta syns i pressens kändissidor, bland annat efter att ha deltagit i Let’s Dance. Hon är dessutom med i juryn för Idol i TV4.

Laila Bagge har aldrig varit rädd att pröva på nya saker. Hennes nyfikenhet och entreprenörsanda har styrt hennes yrkesliv som många gånger har öppnat nya spännande dörrar. I hela sitt yrkesliv har hon på olika sätt arbetet inom musikbranschen, som manager, talangscout för BMG i New York och skrivit låtar till artister som Céline Dion, Maya och 98 Degrees. Genom sin medverkan i Idol-juryn, Let´s Dance och sina egna tv-program som Made in Sweden och Fest hos Bagge-Wahlgren är hon också en välkänd tv-profil för svenska folket. Laila driver också ett flertal bolag bland annat det välkända smyckesmärket Rock by Sweden samt är en välkänd och omtyckt bloggare.

I sin föreläsning talar Laila Bagge om entrepenörsskap och företagsamhet som hon integrerar i berättelsen om sin egen uppväxt, resa genom livet och sina erfarenheter från den hårda bransch hon arbetar inom. Laila tror på att hålla fokus framåt och inte fästa så stor vikt vid de motgångar man möts av, utan istället acceptera och lära sig något nytt från det och fortsätta vidare framåt. Huvudbudskapet med Lailas föreläsning är att man måste våga tänka utanför ramarna för att komma vidare, och att man måste våga misslyckas för att vinna.

Laila Bagge ger med sin föreläsning åhörarna självförtroende och inspiration att våga tro på sig själva och sina drömmar.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta