Anneli Veikkosdotter

Anneli Veikkosdotter

Livskvalitet och mental inställning

Anneli Veikkosdotter har lång erfarenhet som inspirationsföreläsare inom personlig utveckling och hälsa. Anneli är en av få "flirtföreläsare" i Sverige – Hon uppmanar människor att våga flirta mer och hon har ytterligare 12 nycklar för att få fart på hjär

Anneli kommer från Kiruna, född av finska föräldrar. Därför talar hon flytande finska och svenska och föreläser på båda språken. Anneli är högskoleutbildad lärare i svenska och idrott. Jag har också utbildad stress och friskvårdsterapeut samt vidareutbildning inom hypnos- och meditation. Dessutom har Anneli utbildat sig till hälso- och livscoach med specialintresse för hjärnans hormoner.

Anneli har haft många uppskattade föreläsningar för seniorer, skolungdomar, företag och föreningar. Det är samma grundbudskap som är anpassat efter målgrupp. Hon varvar fakta och den senaste forskningen med berättelser och händelser som på olika sätt belyser vetenskapen.

Annelis föreläsningar är viktiga för att visa att man kan påverkan sitt liv genom att hitta nycklarna till hjärnans må bra-system. Den energi, motivation, och inspiration som frigörs av mirakelhormonerna gynnar åhörarna både på jobbet och privat. Föreläsningarna inspirerar och motiverar åhörarna till frisättning av hjärnans må bra-hormoner, som om de vore förälskade även utan partner. Alla har tillgång till dem, det gäller bara att veta hur vi når dem istället för stresshormonerna, som gör oss deprimerade och utbrända. Äldre människor har större benägenhet att drabbas av demens och alzheimer och alla vet att stress leder till sjukskrivningar, mobbing och konflikter både privat och på arbetsplatser. Det är viktigt att förstå hur vi själva kan få fart på hjärnans kärlekshormoner och därmed påverka hälsan, vårt liv och trivseln på jobbet och privat.

Ett sätt att frigöra må bra-hormoner är genom att våga flirta mer. Flirten är för mig samlingsnamn på bemötande och blir helt enkelt ett sätt att vara i mötet med andra. Vi kan flirta oss till framgångsrika relationer och många fler lyckostunder i vardagen. Vi behöver ingen psykofarmaka, vi mår bättre och lyckas bättre i sociala sammanhang. Det är lättare att hitta den rätta eller få en bra stämning på jobbet. Att ha flirten som en livstil, och rikta den mot alla medmänniskor, är någonting helt annat än att ragga på någon. Därför skulle jag vilja ha ett paradigmskifte och ta bort den förlegade inställningen att flirt enbart är ett sätt att stöta på någon eller en sexuell invit. Eller i tider av #metoo, ett ofredande. Att nå sina må bra-hormoner varje dag ger samma effekt som vid en balanserad kärleksrelation, där vi blir sedda, älskade, berörda och där vi känner trygghet osv. Den känslan kan vi även skapa utan partner.

Anneli har varit med om tre bilolyckor och kommit tillbaka efter långtidssjukskrivning med hjälp av sin egen kunskap och utan piller de senaste åren. Istället för att vara sjukpensionering har jag startat ett eget företag där jag håller föreläsningar som jag brinner för. För varje lampa hon tänder hos sina åhörare känner hon en stor tacksamhet som ger henne glädje och en otrolig kraft att fortsätta med det hon gör.

Hon får ofta frågan efter efter sina föreläsningar, var de kan köpa hennes bok. Nu håller jag på att skriva boken som åhörarna frågar efter.

Pressbilder

Anneli Veikkosdotter

Anneli Veikkosdotter

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2