Hem > Personligheter > Linda Nordfors

Linda Nordfors

Konstnär som också arbetar med varumärken

Linda Nordfors vet att vi alla har en potential som är många gånger större än vi själva anar, och den övertygelsen vill hon gärna dela med sig av till andra.

Linda Nordfors är konstnären som ständigt lyckas erövra nya arenor. 2001 grundade hon Sveriges första konstbyrå med affärsidén att skapa varumärkesbyggande konst. Hon har samarbetat med varumärken som Ahlgrens bilar och Armani, Läkerol och Libresse. Nordfors är en entreprenör med fokus på konstens potential, en samhällsutforskare med övertygelsen om att omöjligheter nästan alltid är fullt möjliga. Hon kombinerar ett konstnärskap som inte låter sig genrebestämmas med en svårslagen förmåga att dra lärdom av sina äventyr.

Linda Nordfors föredrag är lekfulla och inspirerande samtidigt som hon delar med sig av handfasta råd så att åhörarna kan omsätta det nya i praktiken. Oavsett vilket ämne hon talar om står hon djupt förankrad i övertygelsen om att vi har en potential som är många gånger större än de flesta av oss anar – en övertygelse som lätt smittar av sig till åhörarna

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta