Hem > Personligheter > Marit Danielsson

Marit Danielsson

Arbetsliv och ledarskap

Hitta DIN bästa väg framåt i yrkeslivet (- och få ditt företag att applådera!)

Många upplever att deras styrkor och potential inte kommer till sin rätt på jobbet, och att det är svårt att bryta invanda mönster. Kanske tvekar man också själv över vad man vill. Ofta handlar det om att man censurerar sig själv! Marit Danielsson ger handfasta råd och nya tankar som gör att man tydligare ser sin potential och kan börja ta steg i riktning mot nya utmaningar, på den nuvarande arbetsplatsen eller på en ny! Genom att man tydliggör vad man kan och vill blir man modigare och kan rikta fokus mot ett mer utvecklande arbetsliv.

Marit Danielsson ger kloka tankar och handfasta tips, ända ner på repliknivå. Här finns till exempel det smarta sättet att säga nej, hennes egna favorittrick i löneförhandlingar, och insikterna för att undvika att bränna ut sig i mängden av plikter som inte minst heltidsarbetande föräldrar möter i vardagen. Hon är övertygad om att man genom att utveckla sin tydlighet och lära sig sätta gränser – både hemma och professionellt – kan börja utnyttja sin potential, utvecklas och må bättre. Och att allt detta gynnar en själv, företaget - och inte minst ens privata relationer.

Marit Danielsson arbetar sedan många år som chef inom media. Nu jobbar hon på TV4 som kanalchef för Sjuan och TV4 Fakta. I maj utkom/utkommer hennes bok "Lyckligt skild – hitta den kloka vägen före, under och efter separationen", som hon skrivit ihop med sin partner. Tillsammans med honom driver hon också den omtyckta Skilsmässopodden.

Marit har utvecklat många TV-program, ansvarat för Nyhetsmorgon i TV4 och varit programledare. Hon har varit chefredaktör för Allt i hemmet och Allt om trädgård. Hon är utbildad lärare.

Föreläsningen är särskilt riktad till kvinnor, utifrån de utmaningar kvinnor ofta står inför, med stort ansvar för både hem och arbete samtidigt som många också möter könsrollstänk i yrkeslivet. Marit modifierar dock gärna riktningen i föreläsningen/samtalet tillsammans med beställaren.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta