Emma Wiklund
Fotograf: Andreas von Gegerfelt

Emma Wiklund

Från supermodell till entreprenör

Emma är en av världens mest kända fotomodeller. Hon har sedan slutet av 80-talet arbetat som modell, programledare och skådespelare med hela världen som arbetsfält.

Hon var nominerad till Årets talare - Kvinna 2018.
Emma S. var hennes smeknamn under sina år utomlands eftersom det var få som lyckades uttala hennes dåvarande efternamn Sjöberg. Under 90-talet hade hon inte mindre än 60 olika omslag för tidningar runt om i världen, bland annat för Elle, Vogue och Glamour. Emma gick modevisningar för Chanel, Versace, Dolce Gabbana, Jean-Paul Gaultier, Thierry Mugler, Dior m.fl.

I Sverige blev Emma Wiklund känd genom en kampanj för minimjölk och Arla i början av 90-talet. Därefter följde musikvideor, bl.a. George Michaels "Too Funky", Vanessa Paradis "Tandem" och en roll som kommissarie Petra i serien av Taxi-filmer i Frankrike. Filmerna skrevs och producerades av den världsberömde franske regissören Luc Besson.

Emma Wiklund är sedan några år även entreprenör och har startat hudvårdsföretaget Emma S. Hon har varit involverad i alla delar av projektet – produkter, förpackningar, prissättning, tillverkning och återförsäljare – allt för att produkterna och hela helhetsupplevelsen ska bli så bra som möjligt.

Föreläsning: Från supermodell till entreprenör

I den här föreläsningen berättar hon om sin inspirerande resa från modell till framgångsrik entreprenör hudvårdsbranschen.

Video

Pressbilder

Emma Wiklund

Emma Wiklund

Entreprenör

Fotograf: Andreas von Gegerfelt

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2