Hem > Personligheter > Emma Wiklund

Emma Wiklund

Emma Wiklund

Foto: Andreas von Gegerfelt

Emma Wiklund

Från supermodell till entreprenör

Emma är en av världens mest kända fotomodeller. Hon har sedan slutet av 80-talet arbetat som modell, programledare och skådespelare med hela världen som arbetsfält.

Emma S. var hennes smeknamn under sina år utomlands eftersom det var få som lyckades uttala hennes dåvarande efternamn Sjöberg. Under 90-talet hade hon inte mindre än 60 olika omslag för tidningar runt om i världen, bland annat för Elle, Vogue och Glamour. Emma gick modevisningar för Chanel, Versace, Dolce Gabbana, Jean-Paul Gaultier, Thierry Mugler, Dior m.fl.

I Sverige blev Emma Wiklund känd genom en kampanj för minimjölk och Arla i början av 90-talet. Därefter följde musikvideor bl.a. George Michaels "Too Funky", Vanessa Paradis "Tandem" och en roll som kommissarie Petra i serien av Taxi-filmer i Frankrike. Filmerna skrevs och producerades av den världsberömde franske regissören Luc Besson.

Emma Wiklund är sedan några år även entreprenör och har startat hudvårdsföretaget Emma S. Hon har varit involverad i alla delar av projektet – produkter, förpackningar, prissättning, tillverkning och återförsäljare – allt för att produkterna och hela helhetsupplevelsen ska bli så bra som möjligt.

Föreläsning: Från supermodell till entreprenör Emma är en av världens mest kända fotomodeller. Hon har sedan slutet av 80-talet arbetat som modell, programledare och skådespelare med hela världen som arbetsfält. I den här föreläsningen så berättar hon om sin inspirerande resa från modell till framgångsrik entreprenör i hudvårdsbranschen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta