Hem > Personligheter > Anders "Ankan" Johansson

Anders "Ankan" Johansson

Komiker känd från tv-programmet, Anders & Måns.

Anders "Ankan" Johansson är komiker och expert på att hitta udda infallsvinklar på frågeställningar, sådana som får åhörarna att både hicka och tänka till.

Anders "Ankan" Johansson är komiker, programledare, skådespelare, regissör, manusförfattare, konferencier och föreläsare. Genombrottet kom med duon Anders & Måns som legat bakom radioprogam som "Wallraff", "Så funkar det", "Morgonpasset" och tv-program som "Fråga Anders och Måns", "Succéduon" och "Skägget i brevlådan" (SVT:s jukalender 2008) samt en rad scenshower.

Som programledare känner vi Anders från bland annat "Djursjukhuset", "Fiska med Anders" och "P3-guld". Han har medverkat i "Parlamentet", "Time Out", "Extra Extra", "Gabba Gabba" och en lång rad andra underhållningsprogram. Vi kan se Anders som ståuppare och på teaterscenerna tillsammans med Måns i deras publik- och kritikerrosade föreställning "Primater med topplån". Dessutom dyker han upp i SVT:s "Svensk Humor".

Han är ofta delaktig i skrivande av manus till programmen han deltar i. Anders "Ankan" Johansson skräddasyr sina föreläsningar att passa just dig - snyggt förpackat, du har kul och får nya perspektiv.

Under två säsonger deltog han med strålande insatser på hästryggen, i programmet "Stjärnhoppningen". Slutklämmen på det programmet var en tävling inför publik på stor arena i Sweden International Horse Show, SIHS.

Han kan konsten att bjuda på sig själv, ha roligt och få en nöjd publik.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta