Mattias Ribbing
Fotograf: Gabriel Liljevall

Mattias Ribbing

Tankeväckaren - för mental topp-prestation i vardagen

Mattias Ribbing är den kreative entreprenören och författaren som vill få dig att upptäcka din hjärnas kraft att radikalt kunna förbättra dina prestationer.

Med stor passion och en bakgrund som professionell utbildare har Mattias Ribbing länge utforskat hjärnans roll i hur man når mätbara framsteg, både i arbetet och till vardags. Sin egen hjärna har han drillat att gå från normalbegåvad till att vinna SM i minne tre år i rad. Mattias var också förste svensk att uppnå samtliga kriterier för den ärofyllda titeln "International Grand Master of Memory".

Faller du lätt tillbaka i gamla mönster? Har du svårt att hitta glöden när det går trögt? Händer det att du ger upp innan du nått din dröm? Förbered dig på ett mentalt vitamintillskott när Mattias Ribbing tar dig med på ett spännande och underhållande äventyr in i din egen hjärna. Nya tankar kommer garanterat att väckas om hur Du ska bli den allra bästa versionen av dig själv.

Från föreläsningen får du med dig unika verktyg som hjälper dig att prestera bättre i din arbetsvardag:
- Hur du omvandlar stress till förbättrad koncentrationsförmåga.
- Att få tillgång till din kreativitet just när du behöver den.
- Hur du tar in stora mängder ny information snabbt och effektivt.
- Att orka prestera på topp under långa arbetsdagar.
- Hur du får andra att ta till sig ditt budskap.
- Att alltid hålla 10 viktiga saker i huvudet, utan ansträngning eller osäkerhet.

På scenen har Mattias gjort sig känd för att bjuda på det där lilla extra genom att kombinera knivskarp pedagogik och en lättsamt underhållande stil. Sammantaget gör det Tankeväckaren till det perfekta inslaget på konferensen där du både vill ha resultatgivande kunskap och en roande stund som garanterat blir en snackis hos åhörarna.

"Den här föreläsningen kommer jag att bära med mig länge. Den var inte bara medryckande och fartfylld i stunden. Den gav mig även något på djupet, en förståelse för hur vår hjärna fungerar. Jag fick med mig känslan av att om vi bara vill så är vår förmåga näst intill gränslös men det gäller att hålla fokus och göra en sak i taget. Tack för det Mattias!" - Lena Liljendahl kommunikatör på SABO

Video

Pressbilder

Podcasts

9. Mattias Ribbing intervjuas av Pelle Tornell

Med stor passion och en bakgrund som professionell utbildare har Mattias Ribbing länge utforskat hjärnans roll i hur man når mätbara framsteg, både i arbetet och till vardags. Sin egen hjärna har han drillat att gå från normalbegåvad till att vinna SM i minne tre år i rad. Mattias var också förste svensk att uppnå samtliga kriterier för den ärofyllda titeln "International Grand Master of Memory".Faller du lätt tillbaka i gamla mönster? Har du svårt att hitta glöden när det går trögt? Händer det att du ger upp innan du nått din dröm? Förbered dig på ett mentalt vitamintillskott när Mattias Ribbing tar dig med på ett spännande och underhållande äventyr in i din egen hjärna. Nya tankar kommer garanterat att väckas om hur Du ska bli den allra bästa versionen av dig själv.

Artiklar

Mattias Ribbing

Mattias Ribbing

Minnestränare

Fotograf: Martin Stenmark

Time Management/Effektivitet

Målsättning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2