Natalie Tideström Heidmark

Natalie Tideström Heidmark

En av förgrundsgestalterna inom influencer marketing i Sverige

Natalie Tideström Heidmark arbetar idag med ett flertal olika företag och sitter i flera styrelser inom branscher som rör sig på den digitala scenen. Hon föreläser och hjälper företag som i rollen som digital konsult.

Natalies bakgrund är från nordens ledande influencer marketing bolag, där hon var med och byggde upp bolaget från start 2014 då en vanlig fråga var "Vad är egentligen en youtuber eller en influencer", till 2021 då hon senast i rollen som CEO och rapporterade till börsnoterade mediejätten RTL Group. Idag är Natalie en efterfrågad konsult för företag som vill använda kraften i olika sociala medier för att bygga sitt varumärke och maximera effekten på dessa kraftfulla kanaler.

Det finns inget kring influencer marketing och SoMe-kanaler som är värt att veta som inte Natalie Tideström Heidmark har stenkoll på. Hon har hjälpt en stor bredd av företag inom olika kategorier med digital marknadsföring. Senast nu har Natalie klivit in som medgrundare av Team5pm Norden, Europas första YouTube byrå som hjälper företag att skapa video helt baserat på data. Team5pm grundades för 4 år sedan i Holland och är redan över 100 anställda med kontor i Kapstaden, Amsterdam och Stockholm och jobbar med varumärken så som Amazon, Volkswagen, Samsung mfl.

Natalie Tideström Heidmark har föreläst för ledningsgrupper och marknadsföringsavdelningar, inklusive IHM och SIME, och har utbildat många företag i de senaste trenderna och teknikerna inom digital marknadsföring och på sociala medieplattformar. Hennes framgångar har belönats då hon utsågs till en av "Framtidens Kvinnliga Ledare" av Ledarna under tre år i rad.

Pressbilder

Natalie Tideström Heidmark

Natalie Tideström Heidmark

Entreprenör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2