Linn Weilar
Fotograf: Cristian Quinteros

Linn Weilar

Våga & våga inte?

Vad händer när du bara gör det och överraskar sig själv? Vad innebär det att faktiskt äga sin egen tillvaro, går det?

Linn pratar om att ta det berömda steget från det behagliga och trygga till det okända, läskiga och spännande. Varför startar färre kvinnor företag i år än förra? Varför startar fler män företag i år än förra? Linn inspirerar inom ämnen som företagande, kvinnligt ägande (i bolagsbyggande och i livet i stort) och ser försäljning som den gyllene röda tråden. Hon delar med sig av egna erfarenheter och misstag. Betonar mod och vikten av att lära sig att älska försäljning.

Linn Weilar är entreprenören som slog sin in på en överetablerad marknad med målet att sätta koreansk skönhet på kartan. På två år gick hon från 0 till 16 miljoner i omsättning och har kunder som ICA, Åhléns och H&M.

Allt började 2017 när Linn köpte e-handelsplattformen hon själv handlat koreansk hudvård ifrån när den skulle gå i konkurs. Hon sade upp sig från ett tryggt jobb i mediebranschen och satte sig på ett flyg till Korea. Här startade ett entreprenörskap men också en kärlek till en ny kultur, nya människor, koreansk mat men framförallt väcktes en nyfikenhet kring driv och affärsmannaskap. Linn har en bakgrund inom försäljning och menar att konsten att lyckas startar här.

Kvinnligt företagande & att äga sin tillvaro och tid:
Den här föreläsningen grundar sig i frågor kring mod. Vågar jag ta steget att starta eget företag, är min idé tillräckligt bra, är jag bra nog, vågar jag förändra min tillvaro, vågar jag ta steget, klarar jag mig ekonomiskt. Föreläsningen handlar också om vikten att äga sin tid och förmåga att kunna styra sin tillvaro. Linn inspirerar kring dessa frågor med avstamp i hennes egna historia och hennes tankar när hon gick från traditionellt jobb till livet som kvinnlig entreprenör.

Inspiration & försäljning:
Den här föreläsningen inspirerar till hur vi skapar långsiktig försäljning och bestående relationer. Hur vi når maximal motivation mer rätt inställning och hur visualisering kan hjälpa oss nå våra mål.

Sydkorea
I den här föreläsningen pratar Linn om Sydkorea som land och belyser kulturen, människorna, trender och hur det är att göra affärer med koreaner.

Pressbilder

Linn Weilar

Linn Weilar

Fotograf: Karl Bjurenstedt

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2