Carola Forssell

För dig som hellre käkar taggtråd än kontaktar kunder

Carola Forssell vet det mesta om försäljning. Och om försäljare. Hon delar därför gärna ut en spark i häcken för att få alla i ett företag att göra det som är viktigt. Börja sälja.

Carola Forssell är utbildad ekonom och har även en konstnärlig utbildning och hon har jobbat på små och stora företag i databranschen. Sedan 2003 är Carola entreprenör och egenföretagare i Goda Råd, där hon utbildar konsulter, specialister och företagare i försäljning. Carola Forssell är även författare till bästsäljaren "100 sidor för dig som hellre käkar taggtråd än kontaktar kunder".

Hallå där, är du ingen säljare? Förväntas du hjälpa till att dra in nya uppdrag på jobbet, men skyller på allt möjligt för att slippa följa med ut på kundmöten? Har du långa listor med potentiella kunder, men inte ringt någon av dem? Känns det helt enkelt läskigt? Då behöver du lite handfasta råd. Carola vet, inte minst eftersom hon själv fått sparken två gånger, en gång för att hon inte sålde alls (vadå sälja? Jag är ju VD) och en gång för att hon sålde alldeles för lite. Det har lärt henne massor. Så unna dig en spark i häcken och få med dig några riktigt bra knep hem.

Liknande profiler

Försäljning

Försäljning

Kundvård