Hem > Personligheter > Lucia Forsberg Severed

Lucia Forsberg Severed

Näverksbyggande, ledarskap, matchmaking, coachning, mentorskap

Lucia Forsberg Severed håller inspirerande föreläsningar om hur man bygger upp och håller sitt nätverk levande. Lucia har vunnit utmärkelser och har flera konkreta exempel på att hennes metod fungerar.

Behöver du eller dina kollegor boosta sitt nätverk och bli bättre på att bygga fungerande nätverk? Minst 70 % av alla jobb och uppdrag får vi via kontakter och rekommendationer i nätverk. Förmågan att bygga och hålla nätverk levande är vår främsta investering för att bli aktuella för rekommendationer, samarbeta effektivt och hålla vår kompetens uppdaterad i en alltmer komplex och global marknad.

De som anlitar Lucia som talare och utbildare vill utveckla och få ut mer effekt av det professionella nätverkandet inom och mellan organisationer. Lucia har en fantastisk förmåga att inspirera och snabbt bli närvarande bland åhörarna. Hon delar generöst och pedagogiskt med sig av konkreta exempel, skapar stor delaktighet och dynamik mellan deltagarna och ger handfasta och användbara tips hur man går tillväga. Hon blandar spännande fakta med konkreta nätverksövningar och ger en struktur för hur deltagarna kan ta sig vidare.

En favorit i repris för en organisation som vill få fart på nätverkandet är den interaktiva nätverksmetoden Matcha!event som snabbt sätter deltagarna i konkret nätverkande med varandra. Den tar från 1 - 2,5 timme.

Lucia Forsberg Severed har både Sverige och utlandet som sitt arbetsfält. Med en bakgrund som stabsjurist på ÖB:s stab till entreprenör med Handelshus och kontorshotell för småföretagare till utbildning av Nätverksledare och utveckling av samhället genom nätverksprojekt har Lucia under sina 25 år med nätverk fått utmärkelsen Årets Stockholmare och bidrog till Mölndal som Årets Tillväxtkommun.

Lucia driver ett företag som har matchat samman närmare 1000 mentorpar i mentorprogram på uppdrag av stora organisationer från både privat och offentlig sektor.

Hennes nätverksmetoder sprids nu internationellt. Lucias är även författare till "Idébok för nätverkare" och medförfattare till "På spaning efter arbetets själ" samt "Så blir du en framgångsrik nätverkare - bättre relationer ger bättre resultat", Liber Förlag 2013.

Hennes arbetsfält är just nu Sverige, Europa och Afrika. Hon har även varit i Ryssland och Brasilien. Lucia tar även uppdrag på engelska.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta