Hem > Personligheter > Katarina Hultling

Katarina Hultling

Sport- och samhällsjournalist med mångårig TV-erfarenhet

Katarina Hulting är tidigare elitspelare i curling med många medaljer och föreläser om självförtroende och självkänsla och om att vilja våga. 2012 utsågs Katarina till Årets talare, Moderator.

Katarina Hultling är sport- och samhällsjournalist med mångårig TV-erfarenhet, moderator, estradör och tidigare elitspelare i curling med flera EM-guld och VM-silver. Föreläsare som talar om talets gåva, självförtroende och självkänsla och om lusten som föder viljan som i sin tur föder kraften och modet att våga.

Katarina Hultling har med ett par decennier på Sveriges Television skapat sig en gedigen position som programledare. Inte bara i sportsändningarna, hon har lett samhällsprogrammet 20:00 som var föregångare till dagens Uppdrag Granskning. Hon friskade upp det årliga Kungaprogrammet med intervjuer och familjära reportage, hon har dessutom lett såväl Nobelfesten som Nationaldagsfirandet på Skansen.

Katarina är en personlighet som alla kan känna behållning av att möta. Hennes breda register rymmer både humor, allvar och glimten i ögat. Hon kan leda människor till såväl kloka insikter som självironiska skratt om hur livet är och ter sig.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta