Hem > Personligheter > Atle Johansen

Atle Johansen

Bra jobbat!

Atle Johansen är norskfödd livscoach med sprudlande energi och humor.

Atle har en omfattande erfarenhet och kompetens vad gäller att arbeta med inspiration- och motivationsfrågor inom företag och organisationer. Han föreläser på temat arbetsglädje - allas ansvar.

Han vill att det ska vara roligt att gå till jobbet. Han vill att människor ska trivas och utvecklas, gå med lyft blick och känna stolthet. Han vill att alla ska tycka det är roligt att samarbeta inom företaget och känna en proaktiv stämning som genomsyrar allt man gör. På så sätt kan företaget växa på en solid värdegrund och alltid hålla vad man lovar.

Balans i livet betyder att det är många bitar som skall passa in i våra liv och hur vi har det i vårt privatliv påverkar oss i jobbet. Atle menar att en viktig faktor för välbefinnande på jobbet är att man känner sig uppskattad, får beröm för det man gör och den man är. Det gäller alla, från chefer till medarbetare, på alla nivåer.

Atle är en efterfrågad föreläsare som med sin optimism, humor och träffsäkerhet, gång på gång lyckas locka fram det bästa i oss och skapar en "vi tillsammans mot målet"-stämning, samtidigt som han ger konkreta tips att jobba vidare med för personalen. Han har en fantastisk förmåga att få människor att släppa garden och må bra.

Den viktigaste frågan vi alla måste ställa oss själva är "Varför går jag till jobbet...egentligen?" och "gör jag någon skillnad?".

Atles föreläsningar:

Varför går vi till jobbet ? – en skräddarsydd föreläsning på chefs- och medarbetarnivå. Atle varvar föreläsningen med många praktiska övningar och verktyg deltagarna enkelt kan omsätta i det dagliga arbetet efter seminariet. Därför använder Atle storytelling, bilder och mängder med exempel från framgångsrika företag, arbetsplatser och personer som inspiration. Skratt, glädje och energi är Atles signum som föreläsare.

Nu kör vi! – tillsammans mot målet!
Om att skapa ett vinnande lag, arbetsglädje och känna stolthet. En inspirationsföreläsning som har hyllats till skyarna bland deltagare på kick-off, events och konferenser. Proud people perform!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta