Amanda Oxell

Amanda Oxell

Gå framtiden till mötes

En passionerad talare som brinner för att förmedla visionen om hur och varför vi är på väg mot en bättre framtid. Hon lägger stor vikt vid att publiken efter varje föreläsning ska gå därifrån med känslan av att just DE kan göra skillnad.

Amanda Oxell är grundare av Annonsrådet, digital strateg, opinionsbildare och digital aktivist. Under 2018 har hon blivit utnämnd till en av Veckans Affärers Supertalanger, hamnat på listan över årets Superkommunikatörer av Resumé och tagit emot pris som Årets Eldsjäl på The Media Awards.

Jämställdhet, inkludering och digitalisering är ämnen som Amanda i olika konstellationer föreläser om och hon anlitas idag av allt ifrån branschorganisationer och föreningar till företag, koncerner och styrelser som vill bli bättre på att gå framtiden till mötes.

"Sorry for the inconvenience, we are trying to change the world" är en föreläsning om hur vi kan förändra världen med hjälp av teknik och människokraft. Hur vi genom reflektion och tänkande rör oss mot ett samhälle där inkludering och jämställdhet inte bara är ett "nice to have" utan ett absolut måste när den teknologiska utvecklingen avancerar och konsumenter ställer allt högre krav på transparens och socialt ansvarstagande.

Föreläsningen "Att kommunicera jämställt och inkluderande" är en workshop-liknande föreläsning som behandlar hur man som organisation säkerställer att man kommunicerar jämställt och inkluderande. Här visas case och deltagarna får öva på att titta på och analysera reklam och marknadskommunikation.

Amanda gör också skräddarsydda föreläsningar, workshops och utbildningar på förfrågan.

Pressbilder

Amanda Oxell

Amanda Oxell

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2