Hem > Personligheter > Eva Åberg

Eva Åberg

Journalist och utbildare inom ledarskap och innovation

Eva Åberg har en stor erfarenhet från TV-världen i olika roller. Numera arbetar hon som konsult och utbildare inom ledarskap, kreativitet och innovationer. Hon tar även moderatorsuppdrag på svenska och engelska.

Eva Åberg är journalist, TV-producent, moderator, utbildare och föreläsare. I många år har hon arbetat journalistiskt med nyheter på Sveriges Televisions Rapport och på TV4s Nyheterna, med samhällsprogram på TV8 och UR samt på magasinet Hus & Hem. Rollerna har varit allt från reporter till redaktionschef. Numera arbetar Eva som konsult och utbildare inom ledarskap med fokus på kreativitet, idéutveckling och innovationer.

Eva Åberg har en lång erfarenhet av att leda idéprocesser, både korta och långa i extremt idékrävande organisationer. Hon delar med sig av sina erfarenheter och sin egen mötesmetodik, Idéraketen, i föreläsningar och utbildningar över hela landet. Hon anlitas av företag i alla branscher som vill säkra framgångarna med hjälp av ett strategiskt idéarbete.

Evas ämnen då hon föreläser är främst ledarskap, innovation, kreativitet och workshops med resultatgaranti.

För mediekunder talar hon även om innovation i det nya medielandskapet där papperstidning, webb, sociala medier och etermedia samverkar för att skapa en fördjupad journalistik som angår fler.

Som moderator har åren på Rapport givit Eva en god förmåga att lyssna, ställa rätt frågor för att driva samtalet framåt och tydliggöra det viktiga.

En sammankomst med Eva Åberg ger gruppen massor av energi, lust och nya insikter som kan förändra vårt sätt att se på det vi gör för alltid. Hon lämnar ingen oberörd.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta