Hem > Personligheter > Anders Johnson

Anders Johnson

Författare, debattör, företagare - Tidigare chefredaktör för DN

Anders Johnson skriver, föreläser och debatterar om en bred palett av frågeställningar som anknyter till företagsamhet. Men han intresserar sig även för samhällsfrågor och så skilda områden som musik, regional utveckling och betydelsen av att läsa.

Anders Johnson är en produktiv författare, talare, paneldebattör och egenföretagare med nationalekonomisk utbildning och ett förflutet som bl.a. chefredaktör för DN. Föreläser om entreprenörskap, förändringsvilja och förändringsmotstånd, invandrarnas historiska betydelse för Sverige och svensk näringslivshistoria. Han talar även om lokala företagsklimat och regional utveckling, alkoholismens samhällskostnader, klassisk musik, lobbying och betydelse av att läsa.

Anders Johnson skriver böcker, artiklar och föreläser om ett brett spektrum av näringslivs- och samhällsfrågor, ofta i ett historiskt perspektiv. Det kan till exempel gälla varför entreprenörskap är så viktigt.

Anders har rest runt mycket i landet (besökt över 1 000 platser med näringslivshistorisk betydelse), läst och skrivit mycket om lokal näringslivshistoria, varför han i stort sett i varje del av Sverige har möjlighet att göra lokala anknytningar till sitt ämne. Anders Johnson kan föreläsa om speciella historiska teman, till exempel om en särskild bransch eller region eller om kvinnligt företagande.

Temana är många och anslagen kan variera från folkbildande till kåserande. Alltid framfört med underhållande exempel och en stor portion humor.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta