Hem > Personligheter > Jens B Nordström

Jens B Nordström

Finansiella kriser och ledarskap

Jens B Nordström är ekonomijournalist och kommentator på TV4. Han är även författare till boken "Cirkus Muller" och bevakar eurokrisen och problemen för biltillverkaren Saab.

Jens B Nordström är journalist och ekonomisk kommentator på TV4. Där har han grundligt följt skuld-krisen, som sveper genom världen. Han har upprepade gånger besökt de länder som befinner sig i krisens centrum, och intervjuat de politiker som försöker lösa problemen. Nordström har även följt turerna kring biltillverkaren Saab. Han är författare till boken "Cirkus Muller", en biografi och granskning av Victor Mullers tidigare affärer. Boken hyllades av affärspress och kallades bland annat "Boken som avslöjar Muller" i Dagens Nyheter.

Jens B Nordström har jobbat som journalist på TV4 sedan 2003. Han var 2008 till 2010 stationerad i New York, och bevakade bland annat affärsbanken Lehman Brothers kollaps, finanskrisen 2008, General Motors flykt in i konkursskydd och Christer Fuglesangs andra rymdfärd. Jens B Nordström är en uppskattad föreläsare och en bra pedagog, med talang för att göra svåra ekonomiska skeenden begripliga och underhållande.

Nordström har tidigare arbetat som journalist på Östersunds-Posten, Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Han är född 1976 och har en fil kand i statskunskap från Uppsala universitet. Jens B Nordström har tidigare bott i Frankrike, Nederländerna, USA och Storbritannien.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta