Hem > Personligheter > Beppe Singer

Beppe Singer

10 sätt att misslyckas

Beppe Singer är känd från Hjärnkontoret på SVT. I sin föreläsning talar han engagerat om hur viktigt det är att ge den rätta responsen till sina medarbetare, elever eller vänner. Beppe är i grunden gymnasielärare i Kemi, Fysik och Matematik.

Beppe Singers föreläsning är en inspirationsföreläsning som belyser de klassiska nitar vi ofta går på som pedagoger, chefer, kollegor eller bara medmänniskor. Hur kan vi lära oss att undvika dem i kontakten med vår omgivning? Varför blir det sällan som vi hade tänkt? Hur ska vi tänka för att få så många som möjligt att stolt blicka framåt med en ambition att själva vilja utföra stordåd en dag? Vågar vi erkänna att vi ibland misslyckas och vad kan vi göra för att vända en negativ tankespiral till en positiv – både för oss själva och för de vi jobbar och umgås med?

Beppe är i grunden utbildad kemist men har haft en lång och tuff väg dit han hamnat idag. Från att ha varit ett klassiskt "IG-barn" lyckades han 2011 tillsammans med redaktionen för Hjärnkontoret plocka hem utmärkelsen "Årets Folkbildare". Han har jobbat som lärare i kemi, fysik, matematik och biologi. Han fick även prova på att jobba som rektor under ett år på en gymnasieskola i Malmö.

Det Beppe mest är känd för är att han är programledare för Hjärnkontoret på Barnkanalen. Han har dessutom författat läromedel, producerat och programlett många experimentprogram åt UR och har även börjat ge ut sina egna experimentlådor. Beppe är en väldigt populär och ofta anlitad föreläsare som träffat tusentals såväl pedagoger och skolledare som företagsledare och "vanliga arbetare". Hans favoritcitat från en av deltagarna är " Fan vad skönt det har varit Beppe, du talar till bönder på bönders vis!"

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta