Hem > Personligheter > Jennie Walldén

Jennie Walldén

Sveriges mästerkock – Hur vinnande kombinationer uppstår

Jennie Walldén är marknadschefen som blev Sveriges mästerkock. Hon pratar om vinnande kombinationer, både när det gäller smak och kompetens.

Jennie Walldén som vann Sveriges mästerkock på TV4 brinner för smaker, nya och spännande som välbekanta och älskade. Så länge som hon kan minnas har hon älskat att vistas i köket och fascinerats av allt fantastiskt som går att skapa där. Hon vill inspirera andra till att testa nya smaker, och även att våga lita på sig själv mer i köket. Bara du vet vad du tycker är godast! Och övning ger färdighet, ingen föds och springer ett maraton direkt!

Hon har bland annat bott i Korea, Sverige, London, New York, Venedig och Washington DC och självklart har hon fått mycket matinspiration från alla dessa ställen. När Jennie Walldén föreläser så pratar hon ofta om vinnande kombinationer, allt från att kombinera smaker, till att kombinera kompetens. Hon har bakgrund som chef och förutom mat så talar hon gärna om ledarskap och hur man sätter ihop vinnande team.

Jennie Walldén är föreläsare, matinspiratör och är även författare till boken "Smaker i mitt hjärta – Korea möter väst".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta