Jennie Walldén

Jennie Walldén

Sveriges mästerkock – Hur vinnande kombinationer uppstår

Jennie Walldén är marknadschefen som blev Sveriges mästerkock. Hon pratar om vinnande kombinationer, både när det gäller smak och kompetens.

Jennie Walldén som vann Sveriges mästerkock på TV4 brinner för smaker, nya och spännande som välbekanta och älskade. Så länge som hon kan minnas har hon älskat att vistas i köket och fascinerats av allt fantastiskt som går att skapa där. Hon vill inspirera andra till att testa nya smaker, och även att våga lita på sig själv mer i köket. Bara du vet vad du tycker är godast! Och övning ger färdighet, ingen föds och springer ett maraton direkt!

Jennie har bland annat bott i Korea, Sverige, London, New York, Venedig och Washington DC och självklart har hon fått mycket matinspiration från alla dessa ställen. När Jennie Walldén föreläser så pratar hon ofta om vinnande kombinationer, allt från att kombinera smaker, till att kombinera kompetens. Hon har bakgrund som chef och förutom mat så talar hon gärna om ledarskap och hur man sätter ihop vinnande team. Idag driver hon restaurangen Namu på Lilla Torg i Malmö.

Jennie Walldén är föreläsare, matinspiratör och är även författare till boken "Smaker i mitt hjärta – Korea möter väst".

Pressbilder

Jennie Walldén

Jennie Walldén

Kock

Fotograf: Magnus Skoglöf

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2