> > >

Insikt - föreläsningar i mobilen

Inspirerande och utvecklande föreläsningar direkt i mobilen

Talarforum Insikt låter dig lyssna på föreläsningar var du vill, när du vill och hur mycket du vill. Lyssna på populära föreläsare och aktuella ämnen i bilen, på bussen eller kanske på träningsrundan. Utveckla dig såväl i din yrkesroll som i privatlivet.

Ladda ner appen Insikt och logga in med din mailadress och lösenord: Talarforumintro.

Ladda ner Insikt och logga in

Du får lyssna kostnadsfritt på ett urval av våra populära föreläsare. Ladda ner appen Insikt och logga in med din mailadress och lösenord: Talarforumintro. Dessa föreläsningar finns tillgängliga till sista februari.

Demoversionen inkluderar fem föreläsningar med tillhörande coachande frågor. Lyssna på Ami Hemviken, Emma Pihl, Paal Evjenth, Bengt Gejrot och Erik Mattsson.

Utveckling, inspiration och motivation

Insikt ger dig möjligheten att arbeta med utveckling, inspiration och motivation löpande i ert företag eller organisation. Abonnemanget ger tillgång till närmare hundra föreläsningar och mindre workshops med reflektioner, övningar och coachande frågor. Samtliga medarbetare eller ledningsgruppen kan lyssna var och när de vill på ett tema eller ämne för att följa upp och reflektera ensamma eller gemensamt.

Innehållet fokuserar på professionella beteenden inom flera områden som exempelvis ledarskap, medarbetarskap, kommunikation, försäljning, inspiration, motivation och affärsmannaskap.

Vill du veta mer om insikt och vilka möjligheter som finns för dig och ditt företag eller organisation med mobila föreläsningar kontakta oss på eller läs mer om Insikt här.

föreläsningar i mobilen med Insikt

Demoversionen inkluderar nedanstående föreläsningar. Alla tillhörande coachande frågor kan du ladda ner här

Ami Hemviken – Det är inte tanken som räknas. Föreläsningen slår hål på den största myten, att det är tanken som räknas. Det är vad du gör, varje dag, hela tiden som räknas. Du får verktyg för hur man får till nya beteenden för att göra saker. Du kommer till insikt i hur man kan öka engagemang och motivation för att göra det där lilla extra både på jobbet och i privatlivet. Även arbetsglädje och vad jag som medarbetare har för ansvar.

Emma Pihl - Från vilja till vana. Föreläsningen FRÅN VILJA TILL VANA har ett fokuserat ämne och budskap – hur man framgångsrikt tar sig igenom en personlig förändringsprocess. Verktygen fungerar lika väl för en organisatorisk förändring och oavsett om det är inre eller yttre omständigheter som är orsaken.

Paal Evjenth - Vinnande attityder. Paal Evjenth är övertygad om att vi alla är födda vinnare. Som barn har vi grundutbudet av vinnar-egenskaperna inom oss; starkt självförtroende, nyfikenhet, fantasi, positivt tänkande, envishet, ärlighet och förmågan att leva i nuet. Tyvärr ser vi inte dessa egenskaper lika ofta hos vuxna. De försvagas inte sällan av yttre påverkan. Paal talar om hur vi tar vara på och utvecklar våra vinnaregenskaper.

Bengt Gejrot - Value based selling. No matter where you are in the organization, there is a need to think about customer value. Bengt challenges us to "Shut up and listen". In other words: stop talking about things that give the customer minimal value and instead, get more curious about the customer's needs and reality, so you can present and talk about what interests the customer and what actually adds real value. There will be more fun and more profits for everyone involved, both for you and most of all for your customer.

Erik Mattsson - Storytelling I föreläsningen STORYTELLING utvecklar Erik vad storytelling är och hur man kan använda sig av berättelser i en mängd olika sammanhang. Berättelsen talar till känslan. Dessutom sprids berättelser snabbt och är lätta att minnas. Storytelling kan även användas för att konkretisera och förklara en komplicerad produkt eller tjänst. Det är även en effektiv metod att använda i ledarskapet.

Läs mer om Insikt och hur det kan vara till värde för dig och din organisation.

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta