Insikt - föreläsningar i mobilen

Inspirerande och utvecklande föreläsningar direkt i mobilen

Talarforum Insikt låter dig lyssna på föreläsningar var du vill, när du vill och hur mycket du vill. Lyssna på populära föreläsare och aktuella ämnen i bilen, på bussen eller kanske på träningsrundan. Utveckla dig såväl i din yrkesroll som i privatlivet.

Ladda ner appen Insikt och logga in med din mailadress och lösenord: Talarforumintro.

Ladda ner Insikt och logga in

Du får lyssna kostnadsfritt på ett urval av våra populära föreläsare. Ladda ner appen Insikt och logga in med din mailadress och lösenord: Talarforumintro. Dessa föreläsningar finns tillgängliga till sista februari.

Demoversionen inkluderar fem föreläsningar med tillhörande coachande frågor. Lyssna på Ami Hemviken, Emma Pihl, Paal Evjenth, Bengt Gejrot och Erik Mattsson.

Utveckling, inspiration och motivation

Insikt ger dig möjligheten att arbeta med utveckling, inspiration och motivation löpande i ert företag eller organisation. Abonnemanget ger tillgång till närmare hundra föreläsningar och mindre workshops med reflektioner, övningar och coachande frågor. Samtliga medarbetare eller ledningsgruppen kan lyssna var och när de vill på ett tema eller ämne för att följa upp och reflektera ensamma eller gemensamt.

Innehållet fokuserar på professionella beteenden inom flera områden som exempelvis ledarskap, medarbetarskap, kommunikation, försäljning, inspiration, motivation och affärsmannaskap.

Vill du veta mer om insikt och vilka möjligheter som finns för dig och ditt företag eller organisation med mobila föreläsningar kontakta oss på insikt@talarforum.se eller läs mer om Insikt här.

föreläsningar i mobilen med Insikt

Demoversionen inkluderar nedanstående föreläsningar. Alla tillhörande coachande frågor kan du ladda ner här

Ami Hemviken – Det är inte tanken som räknas. Föreläsningen slår hål på den största myten, att det är tanken som räknas. Det är vad du gör, varje dag, hela tiden som räknas. Du får verktyg för hur man får till nya beteenden för att göra saker. Du kommer till insikt i hur man kan öka engagemang och motivation för att göra det där lilla extra både på jobbet och i privatlivet. Även arbetsglädje och vad jag som medarbetare har för ansvar.

Emma Pihl - Från vilja till vana. Föreläsningen FRÅN VILJA TILL VANA har ett fokuserat ämne och budskap – hur man framgångsrikt tar sig igenom en personlig förändringsprocess. Verktygen fungerar lika väl för en organisatorisk förändring och oavsett om det är inre eller yttre omständigheter som är orsaken.

Paal Evjenth - Vinnande attityder. Paal Evjenth är övertygad om att vi alla är födda vinnare. Som barn har vi grundutbudet av vinnar-egenskaperna inom oss; starkt självförtroende, nyfikenhet, fantasi, positivt tänkande, envishet, ärlighet och förmågan att leva i nuet. Tyvärr ser vi inte dessa egenskaper lika ofta hos vuxna. De försvagas inte sällan av yttre påverkan. Paal talar om hur vi tar vara på och utvecklar våra vinnaregenskaper.

Bengt Gejrot - Value based selling. No matter where you are in the organization, there is a need to think about customer value. Bengt challenges us to "Shut up and listen". In other words: stop talking about things that give the customer minimal value and instead, get more curious about the customer's needs and reality, so you can present and talk about what interests the customer and what actually adds real value. There will be more fun and more profits for everyone involved, both for you and most of all for your customer.

Erik Mattsson - Storytelling I föreläsningen STORYTELLING utvecklar Erik vad storytelling är och hur man kan använda sig av berättelser i en mängd olika sammanhang. Berättelsen talar till känslan. Dessutom sprids berättelser snabbt och är lätta att minnas. Storytelling kan även användas för att konkretisera och förklara en komplicerad produkt eller tjänst. Det är även en effektiv metod att använda i ledarskapet.

Läs mer om Insikt och hur det kan vara till värde för dig och din organisation.

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2