Hem > Personligheter > Ulf Löwenhav

Ulf Löwenhav

Beteendefinansens effekter på branscher och företag

Beteendeekonomen Ulf Löwenhav är en visionär omvärldsanalytiker med inriktning på psykologi och ekonomi. Han föreläser på universitetsnivå och för företagsledningar om exempelvis digitala och kulturella trender.

Ulf Löwenhav är passionerad och kunnig i alla aspekter av ekonomi, företagande, kapitalmarknader och skräddarsyr presentationerna med relevanta och utmanande exempel för att engagera åhöraren och förmedla aktuella fakta. Ulf är unik i att kombinera företagsekonomi, kapitalmarknader med psykologi och kommunikation. Han kan utveckla och beskriva de praktiska effekterna i samhället av beteendeekonomi, dvs. när vi applicerar psykologiska insikter på vår ekonomiska existens och på kapitalmarknader, och effekterna på bransch och företag.

Flera nobelpristagare har de senaste åren fått oss att inse att marknaderna må vara effektiva, men individerna är irrationella och besluten drivs av känslor och det undermedvetna. Det kullkastar etablerade modeller i marknaderna och ifrågasätter vinstmotiven till fördel för innovation, företagets samhällsansvar, kunder, personal och företagskultur. När nya insikter kombineras med tilltagande förändringstakt i samhället, skakar det om våra grundvalar och ställer nya krav på bolagsstyrning, strategier och företagens organisation. Ulf lyckas på ett engagerande sätt levandegöra utvecklingen och applicera de starka trenderna på olika branscher och företag. Vi får se intressanta och tänkbara scenarier varvade med praktiska och konkreta framtidsexempel.

Sagt om Ulf:
"Ulf var otroligt engagerande och gjorde att jag vid flera tillfällen fick "Halleluja"-upplevelse."
"Högsta kvalitet i alla avseenden!"
"Är jättenöjd med föreläsningen – inspirerande, lärorikt och personligt utvecklande"

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta