Tobias Karlsson

Tobias Karlsson

Allt är möjligt

Tobias är en mycket fängslande föreläsare med ett viktigt budskap. Han är en engagerande konferencier och en sprudlande entertainer. Tobias känner man igen från TV4:s "Let´s dance", som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd.

En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag. Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld och om hur Let´s dance fått drömmen att verka lite närmare.

Vann priset Årets talare 2016 - Genombrott.

Tobias egna ord om föreläsningen:
– Genom att lyssna till signalerna omkring dig, din egen intuition och genom att ibland ta emot en hjälpande hand från en vän, har jag lärt mig att man kan uppnå drömmen! MEN om du inte är lycklig under resans gång, då kommer du inte heller bli det när du uppnår drömmen. Jag vill börja med att berätta att mitt liv inte alltid varit "En dans på rosor".

– Mina drömmar sen barnsben har lett till internationella framgångar men framförallt ett underbart och roligt liv!

Om Tobias:
Tobias började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skörda internationella framgångar. Han har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen "Burn the floor" och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 14 säsonger av tv-programmet Lets dance i både Sverige, Danmark och Norge och som jurymedlem i Talang i TV 3.

Just nu är Tobias Karlsson aktuell som koreograf och dansare i egna danskompaniet Move Your Feet och som inspirationsföreläsare på event och konferenser runt om i Sverige. Han brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig.

Tobias är en mycket inspirerande och flitigt anlitad föreläsare, konferencier och underhållare. Han är även en mycket uppskattad danslärare. Man kan på en timma med dans, komma längre med kommunikationen på företaget än fem år vid kopieringsmaskinen. Ofta är det skepsis över detta med dans och det rynkas på näsan. Men en halvtimme senare är skjortan uppknäppt och slipsen sitter i pannan till tonerna av en gammal discodänga från 70-talet eller någon karnevalinspirerad samba.

Några kundcitat;

Tobias var fantastisk! Berörde mig mycket, hans starka berättelse!

Alla borde lyssna på den fantastiska personen och talaren Tobias Karlsson!

Vilken underbar människa och talare Tobias är. Han har en historia att berätta och som han berättar och berör. Tårarna rann många gånger och skratten kom de med. Tack för en underbar start på dagen. /Susanne

Tobias - vilken fantastisk person du är! Tack för att du delar med dig och inspirerar. Du har rätt. Ett beröm, ett leende, gör världen lite bättre. Vi alla har ett ansvar och vi alla kan påverka.

En av de absolut mest gripande föreläsningar jag har varit på. Det var en känslosam morgon och jag bär med mig många viktiga tankar...

Tack Tobias för att du delade med dig, gav av dig själv och berörde på djupet, i hjärtat. TACK.

Du var fantastisk att lyssna på Tobias, vilken ärlighet. Jag både grät och skrattade!!!

Tobias är fantastiskt duktig som föreläsare. Vilken förmåga att beröra och bygga upp/förpacka sin historia...! Rekommenderas varmt.

Blev väldigt berörd, och tycker det är fint när någon vågar och har förmågan dela med sig av sitt innersta så levande och nära, hälsar Katharina

Video

Pressbilder

Artiklar

Tobias Karlsson

Tobias Karlsson

Dansare

Aktivitetsledare

Kommunikation & Bemötande

Livsöden

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2